Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ούτε γάτα... μόνο με ζημιά έληξε το χθεσινό συμβάν που αναστάτωσε τη Βέροια

Λήξαν θεωρείται το περιστατικό που χθες αναστάτωσε το κέντρο της Βέροιας και προκάλεσε τον πανικό κατοίκων και περαστικών. Ο οδηγός που στις 8:30 χθες το βράδυ έχασε τον έλεγχο του οχήματός του στην οδό Μητροπόλεως, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, καβάλησε το κράσπεδο,
προσέκρουσε στη τζαμαρία σχολής ξένων γλωσσών και στη συνέχεια εγκατέλειψε το σημείο, υποβλήθηκε σε αλκοτέστ, βρέθηκε πάνω από τα επιτρεπτά όρια, όχι όμως σε επίπεδο που οδηγεί κάποιον στο αυτόφωρο. Τον 46χρονο εντόπισε η αστυνομία λίγα λεπτά αργότερα στην περιοχή του Προμηθέα, ενώ ο ίδιος οδηγήθηκε στην Τροχαία για να δώσει εξηγήσεις, χωρίς να προκύψει κάποια κατηγορία σε βάρος του. Σύμφωνα με τις αρχές ο 46χρονος επαγγελματίας φαίνεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματός του προκαλώντας μόνο υλικές ζημιές χωρίς τραυματισμό, ενώ στη συνέχεια ήταν συνεργάσιμος. Ο άνδρας πάντως δεν είπε τίποτε περαιτέρω για το περιστατικό και επέστρεψε στο σπίτι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ