Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χριστοδουλάκης και όχι Τόλκας για Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής

Αν και το όνομα του Ημαθιώτη πρώην υφυπουργού Άγγελου Τόλκα ακούστηκε έντονα στα παραπολιτικά και ειδησεογραφικά πηγαδάκια για νέος γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, τελικά η Φώφη Γεννηματά αποφάσισε να προτείνει στην συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου τον Μανώλη Χριστοδουλάκη. Είναι γεγονός πως ο Ναουσαίος πολιτικός έφτασε
μια ανάσα από την ανάληψη της θέσης. Τελικά, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατέληξε στον 27χρονο πολιτικό, ο οποίος θα είναι το πρόσωπο που θα αναλάβει τη θέση του Γραμματέα της ΚΠΕ του Κινήματος Αλλαγής. 

Η επιλογή του δίνει άρωμα νέας γενιάς στο Κίνημα Αλλαγής, είναι από τα νέα δυναμικά στελέχη του κόμματος. Πρόκειται για αριστούχο απόφοιτο του Μετσόβιου Πολυτεχνείου (Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών), ενώ πραγματοποίησε το μεταπτυχιακό του στο London School of Economics, ενώ είναι υποψήφιος Διδάκτωρ στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Από την αρχή των σπουδών του οργανώθηκε στην ΠΑΣΠ μιας και διετέλεσε Γραμματέας ΠΑΣΠ ΕΜΠ ενώ μέχρι σήμερα είναι μέλος του Τομέα Παιδείας του κόμματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ