Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (9/4 - 15/4)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Ο Ήλιος στο ζώδιο του Κριού και ο Πλούτωνας στο ζώδιο του Αιγόκερω, έρχονται σε κόντρα και μας ετοιμάζουν δυσάρεστες συνέπειες, αν δεν προσέξουμε συμπεριφορές και ορμητικότητα. Η όψη Τετραγώνου που θα σχηματίσουν την Τετάρτη 11 Απριλίου 2018, φέρνει δυνατά αλλά και λάθος πάθη, έντονη ζήλια και αναπόφευκτες σκληρές εντάσεις που οδηγούν σε ρήξεις και άσχημες καταστάσεις. Πάθη που θα μας παρασύρουν, καλύτερα να τα αποφύγουμε, γιατί μάλλον θα το μετανιώσουμε, όπως και τα αλόγιστα έξοδα.

♈ Κριός

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα θα μπεις σε σκέψεις αγαπητέ Κριέ και θα αλλάξεις το σκεπτικό σου για το πως βλέπεις κάποια άτομα και καταστάσεις. Ο Ερμής που την Κυριακή θα έρθει στην ορθή φορά του στο ζώδιο σου θα σε ευνοήσει και θα σου δώσει την κοινωνικότητα και την καλή επικοινωνία που θέλεις για να μπορέσεις να ξεπεράσεις τα προβλήματα που έχεις αυτή την περίοδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στην σχέση σου αυτή την εβδομάδα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Κάποια θέματα που μπορεί να σε απασχολούσαν σε σχέση με το ταίρι σου αυτή την εβδομάδα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις τους. Φρόντισε το Σαββατοκύριακο να κάνεις τις προτάσεις σου και να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Και εσύ που μιλάς ακόμη με την μοναξιά με τις καλές επιρροές του Ερμή στο ζώδιο σου στην ορθή φορά του που θα σε ευνοήσει θα βρεις αυτό που αναζητάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα είναι αρκετά καλά παρόλο που το άγχος και το τρέξιμο είναι πάρα πολύ. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που δεν περιμένεις. Καταστάσεις που καθυστερούν να ξέρεις ότι τελειώνουν με τους καλύτερους όρους. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες. Στα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα φρόντισε να τακτοποιήσεις υποθέσεις με τον νόμο που έχεις όπως και γραφειοκρατικά θέματα. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα.

♉ Ταύρος

Γενικά
Η παρουσία κάποιων προσώπων σε κρατούν σε αναβρασμό αγαπητέ Ταύρε. Έχεις τις δυνατότητες και την εξυπνάδα να δώσεις να καταλάβουν σε άτομα που σε κουράζουν και σε καταπιέζουν ότι θέλεις να κάνεις πολλές αλλαγές. Από την Κυριακή που ο Ερμής έρχεται στην ορθή φορά του μπορείς να βάλεις πρόγραμμα και να κάνεις πλέον αυτό που θα σε οδηγήσει στην επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου πάει καλά αλλά δεν χρειάζεται να κάνεις συζητήσεις για καταστάσεις που έχουν περάσει. Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας( η Αφροδίτη στο ζώδιο σου) σου δίνει τις καλύτερες επιρροές. Εκμεταλλεύσου την θετική περίοδο για να περάσεις καλά με το ταίρι σου. Και αν η μοναξιά πια σου έχει κάτσει στο κεφάλι σου και δεν φεύγει έφτασε ο καιρός που θα την διώξεις γιατί το ταίρι που περίμενες φτάνει και η χαρά σου θα είναι μεγάλη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα υπάρχουν μερικά προβλήματα αυτή την εβδομάδα σε σχέση με τους συνεργάτες σου. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και με πολύ ηρεμία να προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Στα οικονομικά σου θα αρχίσεις να ισορροπείς ενώ τα έσοδα σου θα αρχίσουν να αυξάνονται. Προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν να τις δεχτείς γιατί θα είναι συμφέρουσες για εσένα.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Δίδυμε εκμεταλλεύσου έξυπνα τις ευκαιρίες που θα έρθουν, αλλά απόφυγε συγκρούσεις και ρίξεις. Μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και συνέχισε την πορεία σου. Από την Κυριακή που ο Ερμής(κυβερνήτης σου) θα έρθει στην ορθή φορά του θέματα που ήταν σε στασιμότητα θα ξεπεραστούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η εβδομάδα από την πρώτη της μέρα θα σε κάνει να νιώθεις πολύ καλά με το ταίρι σου και να αλλάξεις πολλά που μπορεί να μην σου αρέσουν στην σχέση σου. Μπορείς να κάνεις όποια αλλαγή θέλεις γιατί όλα θα πάνε πολύ καλά. Και αν μιλάς ακόμη με την μοναξιά και δεν παίζει τίποτε στην ζωή σου μην το βάζεις κάτω. Ευνοείσαι για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας φρόντισε να κινηθείς με χαλαρό τρόπο στην δουλειά σου. Μην σε πιάσουν οι βιασύνες σου και τα αγχωτικά σου γιατί ξέρεις πολύ καλά και εσύ ότι στο τέλος όλα τα καταφέρνεις πολύ καλά. Στα οικονομικά αυτή την εβδομάδα θα έχεις ροπή να κάνεις έξοδα. Φρόντισε να τακτοποιήσεις άμεσα κάποιες υποχρεώσεις που έχεις και σε προβληματίζουν.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Η εβδομάδα θα είναι αρκετά καλή σε θέματα που θέλεις να τακτοποιήσεις αγαπητέ Καρκίνε. Από την Κυριακή που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του στον Κριό σε βεβαιώνω ότι σε περιμένουν τα καλύτερα που θα μπορούσες να περιμένεις. Πολλά ζητήματα που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν θα βρουν τις καλύτερες λύσεις τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου είναι σε πολύ καλή κατάσταση αλλά μπορείς να κάνεις και κάποιες άλλες κινήσεις για να την κάνεις ακόμη καλύτερη. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του πεις για τα αισθήματα που έχεις για εκείνο. Το Σαββατοκύριακο φρόντισε να περάσεις ρομαντικά με το ταίρι σου. Και αν βαδίζεις ακόμη με την μοναξιά χέρι – χέρι δεν πρέπει να το βάζεις κάτω. Οι καλές πλανητικές όψεις θα σε ευνοήσουν για να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου αυτή την εβδομάδα τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα από την προηγούμενη περίοδο. Ο Ερμής στην ορθή φορά του θα κάνει πολύ καλύτερη την επικοινωνία σου με τους συνεργάτες σου. Συμφωνίες υπογραφή συμβολαίων ή αγορές αυτή την περίοδο ευνοούνται. Τα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα θα είναι στάσιμα. Μπορείς να αυξήσεις τα έσοδα σου με κάποιες αλλαγές έξυπνες που μπορείς να κάνεις.

♌ Λέων

Γενικά

Η εβδομάδα αυτή θα είναι πολύ καλή αγαπητέ Λέοντα. Ο Ερμής από την Κυριακή που θα έρθει στην ορθή φορά του στον Κριό θα σε ευνοήσει αρκετά. Η επικοινωνία σου θα γίνει καλύτερη και πολλές καταστάσεις που μπορεί να ήταν στάσιμες τώρα θα μπορέσεις να δώσεις τις καλύτερες λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα θα δεις πάρα πολλά λάθη από το ταίρι σου και θα καταλάβεις τι πραγματικά θέλεις από αυτό τον άνθρωπο και αν σε καλύπτει. Με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης από τον Ταύρο σε ευνοεί για να μπορέσεις να πράξεις το καλύτερο για την σχέση σου. Και αν έχεις ακόμη την μοναξιά στο σπίτι σου και δεν νιώθεις καλά πρέπει να κινηθείς γρήγορα και σε βεβαιώνω ότι μπορείς να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου αυτή την εβδομάδα θα τα πας πολύ καλά. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για αλλαγές που θέλεις να κάνεις στην δουλειά σου. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται. Στα οικονομικά σου πρέπει όλη την εβδομάδα να προσέχεις σε ότι συναλλαγές θέλεις να κάνεις. Συμφωνίες υπογραφή συμβολαίων και αγορές ευνοούνται αυτή την περίοδο.

♍ Παρθένος

Γενικά

Ξεκινάει η εβδομάδα αυτή με πολύ καλές προοπτικές που θα έχεις και πολύ καλές εξελίξεις αγαπητέ Παρθένε. Μπορείς να δεις μερικά πράγματα από άλλη σκοπιά πιο θετική και να διορθώσεις πολλά κακώς κείμενα που σε προβληματίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις για θέματα που έχουν περάσει γιατί μπορεί να φέρουν αντιθέσεις και διαφωνίες. Το Σαββατοκύριακο μπορείς να περάσεις χαλαρά και ερωτικά και σε βεβαιώνω ότι θα νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Και αν παλεύεις ακόμη με την μοναξιά και θέλεις να την διώξεις σε βεβαιώνω ότι έφτασε ο καιρός γιατί το ταίρι που ήθελες σε λίγο καιρό θα είναι κοντά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα αυτή την εβδομάδα στην δουλειά σου. Ο Ερμής που την Κυριακή θα έρθει στην ορθή φορά του θα σε ευνοήσει τόσο που θα μπορέσεις να ξεπεράσεις ότι παρουσιαστεί με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά πρέπει αυτή την εβδομάδα να βάλεις νέες βάσεις και να κάνεις καινούργιο πλάνο για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα έξοδα αυτής της περιόδου.

♎ Ζυγός

Γενικά

Όλη την εβδομάδα αγαπητέ Ζυγέ θα έχεις πολύ ενεργητικότητα και δυναμισμό για να ανταπεξέλθεις σε προβληματικές καταστάσεις που περνάς αυτή την περίοδο. Θα έχεις πολύ άγχος και ένταση για υποθέσεις που ακόμη δεν τελειώνουν. Από την Κυριακή που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του στον Αιγόκερω θα δεις μερικές καταστάσεις ξεκάθαρα και θα βρεις τις λύσεις που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και με τον ερωτισμό που έχεις θα την κάνεις ακόμη καλύτερη. Ο Ερμής από τον Κριό θα σε ευνοήσει για να μπορέσεις να ξεπεράσεις κάποια θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν μέχρι τώρα στην σχέση σου. Και να η μοναξιά σου κάνει ακόμη παρέα φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς και σε βεβαιώνω ότι με τις καλές επιρροές του Ερμή θα βρεις το ταίρι που ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου τα καταφέρνεις πολύ καλά και κάποια θέματα που θέλεις να τελειώνεις θα βλέπεις ότι όλα θα παίρνουν την σειρά τους. Μην κάνεις καμιά βιαστική κίνηση και προπάντων μην κάνεις συνεργασίες αν δεν τις έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν. Τα οικονομικά σου αυτή την περίοδο θέλουν πολύ προγραμματισμό γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Η διάθεση σου αυτή την εβδομάδα θα είναι καλή αγαπητέ Σκορπιέ και θα προσπαθήσεις να λύσεις υποθέσεις που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν. Η στασιμότητα της τελευταίας περιόδου σε εκνευρίζει αρκετά. Από την Κυριακή που ο Ερμής έρχεται στην ορθή φορά του πολλά θέματα θα βρουν λύσεις που θα σε ικανοποιήσουν αρκετά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου η εβδομάδα θα είναι πολύ ευχάριστη και θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Η Αφροδίτη που είναι στον Ταύρο σε ευνοεί και θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου και θα κάνεις το ταίρι σου να περνάει πολύ καλά μαζί σου. Και αν ακόμη η μοναξιά βασανίζει το μυαλό σου δεν πρέπει να κάθεσαι καθόλου. Με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης σε βεβαιώνω ότι θα κάνεις την γνωριμία που σκεφτόσουν εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου πηγαίνει μια χαρά αλλά αυτή την περίοδο δεν πρέπει να βιάζεσαι. Αρχίζεις τώρα και μπαίνεις στο πρόγραμμα και οι καθυστερήσεις που έχεις θα πάρουν τέλος. Μπορείς να κάνεις τα σχέδια σου ώστε να αρχίζεις να τα υλοποιείς. Στα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα πρέπει να προσέχεις σε επενδύσεις που θέλεις να κάνεις γιατί στο τέλος θα χάσεις τον λογαριασμό. Αν χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις να τις έχεις μελετήσει πολύ καλά από πριν.

♐ Τοξότης

Γενικά

Η εβδομάδα θα είναι αρκετά καλή αγαπητέ Τοξότη και θα έχεις πολλές ευκαιρίες να διορθώσεις πολλά θέματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα που μέχρι τώρα σε προβληματίζουν. Ο Ερμής από την Κυριακή θα έρθει στην ορθή φορά του θα φέρει πολλές ευκαιρίες και αλλαγές που θέλεις να κάνεις θα τις τακτοποιήσεις με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το κλίμα στην σχέση σου μπορεί να μην σου αρέσει αλλά είναι στο χέρι σου να το κάνεις πολύ ευχάριστο και ερωτικό. Μίλησε με το ταίρι σου και εξωτερίκευσε τα αισθήματα που έχεις για εκείνο. Η περίοδος θα είναι ρομαντική και ερωτική. Και αν η μοναξιά υπάρχει ακόμη στην ζωή σου σε βεβαιώνω ότι σε λίγο καιρό θα την αποχωριστείς γιατί σε περιμένουν πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Ερμής θα σε ευνοήσει αρκετά στην επικοινωνία με τους συνεργάτες σου. Θέματα που μπορεί να καθυστερούν αυτή την περίοδο θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται. Η εβδομάδα αυτή για τα οικονομικά σου θα είναι έντονη. Ο Άρης από τους Ιχθείς σε προειδοποιεί οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες και να μην παρασυρθείς καθόλου σε έξοδα.

♑ Αιγόκερως 

Γενικά

Κάποιες καθυστερήσεις και αναβολές που ήταν το χαρακτηριστικό αυτής της περιόδου αγαπητέ Αιγόκερε θα πάρουν τέλος. Ο Ερμής από την Κυριακή θα έρθει στην ορθή φορά του στον Κριό θα αλλάξεις πολλές καταστάσεις που μέχρι τώρα μπορεί να σε έφερναν πίσω σε κάποιες υποθέσεις σου. Με ότι καταπιαστείς αυτή την περίοδο θα έχεις μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Και αυτή την εβδομάδα στην σχέση σου οι καταστάσεις θα είναι πολύ καλές. Μπορείς να έρθεις περισσότερο κοντά στο ταίρι σου και να μιλήσεις για την σχέση σου. Θέματα που μπορεί να σε είχαν απομακρύνει τώρα θα βρουν λύσεις που θα σε ενθουσιάσουν αρκετά. Και αν η μοναξιά ακόμη σου έχει ξεμείνει στο σπίτι θα την διώξεις γρήγορα γιατί το ταίρι που περίμενες θα σε βρει πολύ σύντομα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι προτάσεις που θα δεχτείς αυτή την εβδομάδα στα επαγγελματικά σου θα είναι πολλές. Κάνε τις σωστές επιλογές για να πετύχεις τους στόχους σου. Μπορείς στα μέσα της εβδομάδας να κάνεις καινούργιες συνεργασίες ή να υπογράψεις συμβόλαια. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν έντονα αυτή την εβδομάδα. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Η εβδομάδα σου αγαπητέ Υδροχόε θα είναι πολύ καλή και θα έχεις τις επιτυχίες που προσπαθείς τόσο καιρό. Η δυναμικότητα που θα έχεις αυτή την εβδομάδα και η ενεργητικότητα θα σε βγάλουν από πολλές καταστάσεις που σε προβληματίζουν. Φρόντισε να κάνεις τις ανακατατάξεις που χρειάζονται για να δρομολογήσεις τις δραστηριότητες που έχεις ώστε να φτάσεις στους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου είναι πολύ καλά και θα μπορέσεις να τα κάνεις ακόμη καλύτερα. Η Αφροδίτη που είναι στον Ταύρο θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της. Μπορείς αυτή την περίοδο να κάνεις πολλά πράγματα ώστε να γίνει η σχέση σου ακόμη καλύτερη. Και αν τρως ακόμη εσύ και η μοναξιά σου παρέα σε βεβαιώνω πως έφτασε ο καιρός που θα αρχίσεις να κάνεις τις προτάσεις σου για φαγητό και στο ταίρι που θα σου δίνει την ευτυχία που ζητούσες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου θα πρέπει να περιμένεις λίγο ακόμη πριν κάνεις τις αλλαγές που θέλεις. Από την Κυριακή που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του θα κάνει πολύ καλύτερη την επικοινωνία σου. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Φρόντισε να κάνεις τις σωστές κινήσεις και μην παρασυρθείς καθόλου σε άσκοπα έξοδα. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά οικονομικά ρίσκα.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Με το τόσο καλό πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας θα είναι αρκετά καλές οι καταστάσεις σε σχέση με τις δραστηριότητες που έχεις αγαπητέ Ιχθύ. Αυτή την περίοδο θα καταφέρεις να λύσεις καταστάσεις που σε κουράζουν και σε καταπιέζουν. Θα έχεις πολύ δυναμισμό μην κρατάς καταστάσεις που χρειάζονται άμεσες λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στην σχέση σου οι εξελίξεις που θα έχεις θα είναι αρκετά καλές. Μπορείς να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο αν ξεκαθαρίσεις πρώτα μέσα σου τι ζητάς και θέλεις από αυτό. Απόφυγε να αναφερθείς σε καταστάσεις που αφορούν το παρελθόν. Έχεις πολλές δυνατότητες να διώξεις την μοναξιά από πάνω σου αρκεί να το βάλεις στόχο. Οι πλανήτες σε ευνοούν για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου πρέπει να δεις πολλές καταστάσεις ρεαλιστικά. Από την Κυριακή που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες και θα γίνει και καλύτερη η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου. Συνεργασίες που θα προκύψουν στα μέσα της εβδομάδας μπορείς να τις κάνεις. Τα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα δεν θα είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Πρέπει να αποφύγεις να κάνεις έξοδα γιατί πρέπει να καλύψεις πολλές υποχρεώσεις που έχεις.

Πηγή: oroskopos.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ