«ΣΟΚ» στην Show Biz της Βέροιας - Η σέξι τραγουδίστρια, η κλίκα των gay και οι βίζιτες

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση που θέλει μια πολύ γνωστή τραγουδίστρια, η οποία τους τελευταίους μήνες πέρασε και από τις πίστες της Βέροιας, να αποχαιρετά οριστικά τα μπουζούκια. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Ήρθε η ώρα να αποχωρήσω απ’ τα μπουζούκια. Η δουλειά μας έχει γίνει ένας περίγελος. Βαρέθηκα να συζητάω για δουλειές και να μπαίνω σε
διαδικασία σύγκρισης με βίζιτες της κακιάς ώρας που έχουν πάρει ένα μικρόφωνο, «καβαλάνε» όποιον βρουν και ξεκινάνε να το παίξουν καλλιτέχνες» ξέσπασε η γνωστή σέξι ερμηνεύτρια και συνέχισε: 
«Συνάδελφοί μου αξιόλογοι, που σέβονται και υπηρετούν τη δουλειά μας άψογα, συζητάνε για δουλειές με 100 ευρώ μεροκάματο, επειδή δεν είναι στην κλίκα των gay, των drugs και της π@ρτούζας.

Έχω μια κόρη δυόμισι ετών που πρέπει να μεγαλώσει κοντά μου για να είναι ευτυχισμένη. Δεδομένου του ότι δεν έχω υπάρξει βίζιτα ή ναρκομανής, για να μπορέσω να μπω στις κλίκες αυτές, αρνούμαι να συνεχίσω. Οι μόνοι που κάνουν κουμάντο είναι οι «μπράβοι», οι προαγωγοί κι οι έμποροι ναρκωτικών». Αυτά ήταν τα σοκαριστικά λόγια της Ιωάννας Κουταλίδου, η οποία λέει οριστικά «αντίο» στις πίστες, γιατί δεν αντέχει τις «βίζιτες της κακιάς ώρας» που το παίζουν καλλιτέχνες! 

Η τραγουδίστρια, που γνωρίσαμε από το «Fame Story 2», αλλά και από την παρουσία της στις πίστες της Βέροιας, μέσα από την διαδικτυακή επιστολή της σοκάρει και προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις με τα λεγόμενά της...
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ