Quantcast

http://picasion.com/

Πασχαλινή φύλαξη παιδιών - δημιουργική απασχόληση στον «Μικρό Πρίγκηπα»

8:00 - 15:00 με πρωινό+χυμό+κολατσιό+δημιουργικά εργαστήρια
Όταν δουλεύετε, όταν έχετε εξωτερικές δουλειές ή υποχρεώσεις ή ακόμα και όταν απαιτείται χρόνος για χαλάρωση ή για κάποιο επαγγελματικό ραντεβού, το ζήτημα είναι ένα: που θα αφήσετε για λίγες ώρες το παιδί σας; Θέλετε ένα ασφαλές περιβάλλον, όπου θα απασχοληθεί και θα έχει παρέα άλλα συνομήλικα παιδάκια. Θέλετε ένα μέρος όπου θα το προσέξουν, θα το ψυχαγωγήσουν και δεν θα αισθανθεί ούτε λεπτό την απουσία σας.

Με το σκεπτικό αυτό, ο «Μικρός Πρίγκηπας» αναλαμβάνει υπεύθυνα την φύλαξη παιδιών, προσφέροντας ώρες παιχνιδιού και δημιουργικής απασχόλησης σε ένα φιλικό και κυρίως καθαρό περιβάλλον.

Με ξεχωριστές δραστηριότητες που θα κρατήσουν τα παιδιά απασχολημένα για ώρα, οι έμπειρες παιδαγωγοί του «Μικρού Πρίγκηπα», υπόσχονται ότι θα εξάψουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους, χωρίς να βαρεθούν ούτε λεπτό.

Όπως κάθε χρόνο λοιπόν, έτσι και φέτος, στον παιδότοπο μας θα πραγματοποιηθεί η ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΦΥΛΑΞΗ με καθημερινά δημιουργικά εργαστήρια. 
Ο «Μικρός Πρίγκηπας» μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας στην φύλαξη - δημιουργική απασχόληση, ξεκινάει ένα νέο πρόγραμμα φύλαξης παιδιών από τις 2 έως και τις 13 Απριλίου, μέχρι να ανοίξουν τα σχολεία. 

Η φύλαξη λειτουργεί από τις 8 π.μ. έως και τις 3 μ.μ. και περιλαμβάνει πρωινό+χυμό+κολατσιό, ενώ τα δημιουργικά μας εργαστήρια από τις 11 π.μ. έως και τη 1 μ.μ.!
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 📞23310 60703



ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ