Πανικός! Κυκλοφοριακό μπάχαλο στο κέντρο της Βέροιας

Νταλίκα φράκαρε στη συμβολή των οδών Βενιζέλου και Μεγάλου Αλεξάνδρου
Ένα απίστευτο κυκλοφοριακό μπάχαλο επικράτησε το πρωί της Δευτέρας 2 Απριλίου στο κέντρο της Βέροιας. Μεγάλο φορτηγό μεταφοράς επιβατικών αυτοκινήτων εγκλωβίστηκε στην πόλη, με αποτέλεσμα να προκαλέσει πανικό στους γύρω δρόμους.

Ευτυχώς άμεση ήταν η παρέμβαση της Τροχαίας που διευθέτησε την κυκλοφορία. Το εν λόγω πρόβλημα δημιουργήθηκε λόγω λόγω των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην Εγνατία Οδό, με κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη προς Κοζάνη. 

Πιο συγκεκριμένα λόγω της ειδικής μεταφοράς υπέρβαρων και ογκωδών φορτίων από το λιμάνι Θεσσαλονίκης προς το ορυχείο της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα, η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας αποφάσισε να διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων από τον ανισόπεδο κόμβο Βέροιας (253ο χιλιόμετρο) έως και τον ανισόπεδο κόμβο Πολυμύλου (227ο χιλιόμετρο) της Εγνατίας Οδού, στην κατεύθυνση προς Κοζάνη.

Κατά τη διάρκεια των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, η κίνηση των επιβατικών οχημάτων διεξάγεται από την παλαιά Εθνική Οδό, στο οδικό τμήμα Βέροια - Πολύμυλος, ενώ τα οχήματα μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων, εκτρέπονται μέσω της επαρχιακής οδού Βέροιας - Νάουσας. 

Για τον λόγο αυτό, ο οδηγός της νταλίκας μάλλον μπερδεύτηκε, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί στους κεντρικούς δρόμους της Βέροιας και να προκαλέσει κυκλοφοριακό μπάχαλο στην γύρω περιοχή.ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ