Quantcast

http://picasion.com/

Ήττα... ανόδου με άμυνα... βουτύρου στο Βόλο ο Φίλιππος

Την 3η ήττα της στο πρωτάθλημα πραγματοποίησε την Κυριακή στο Βόλο η ανδρική ομάδα του Φιλίππου Βέροιας όπου αντιμετώπισε την τοπική Νίκη. Το συγκρότημα του Δημήτρη Γκίμα Βρέθηκε πίσω στο σκορ από την έναρξη του αγώνα και ηττήθηκε με 84-72. Ωστόσο παρά την ήττα, κατάφερε να εξασφαλίσει την επιστροφή του στη Β' Εθνική. Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής Δημήτρης Γκίμας χαρακτήρισε την άμυνα της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο, διαφήμιση βουτύρου. Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 
«Συγχαρητήρια στην Νίκη Βόλου για τη δίκαιη νίκη της. Ευχαριστούμε πολύ και για την άριστη φιλοξενία. Για μια ακόμη φορά να συγχαρούμε τους διαιτητές κυρίους Αγραφιώτη και Λουλουδιάδη για την εξαιρετική διαιτησία τους. Χάσαμε δίκαια καθώς εμφανιστήκαμε ψυχολογικά ανέτοιμοι για τέτοιο παιχνίδι. Με άμυνα για διαφήμιση βουτύρου στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορεί κανείς να κερδίσει».

Δεκάλεπτα : 27-15, 49-31, 69-54, 84-72
Διαιτητές : Αγραφιώτης Ιωάν. και Λουλουδιάδης

Νίκη Βόλου (Πρέκας-Τύμπας): Διγενής 7(1), Γεωργίου 20(3), Αναγνωστόπουλος 2, Κουτίνας 13, Τσαβές 8, Τσιώλης 24(2), Παπακώστας 11, Βλήτσιος, Τοκατλίδης

Φίλιππος Βέροιας (Γκίμας): Μόρας 2, Βάλλιος 13(3), Τσιακλάγκανος 8, Κοθράς 19(1), Παραπούρας 7(1), Σουτζόπουλος 13, Καντάρκος 8, Καβαργύρης, Μαρκόπουλος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ