Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η ανακαίνιση δεν έφερε... ανανέωση και στις τουαλέτες της Στέγης

Πεπαλαιωμένες τουαλέτες και «μπαλωμένα» πλακάκια που θυμίζουν άλλες εποχές. Χώροι υγιεινής που δεν έχουν ανακαινιστεί ποτέ και που δεν έχουν καμία σχέση με το καινούργιο φουαγιέ της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών. Λεκάνες που μας επιστρέφουν χρονικά στις αρχές του προηγούμενου αιώνα και νιπτήρες που δεν έχουν ακόμα πολύ χρόνο ζωής. Η
συντήρηση των τουαλετών της Στέγης φαίνεται πως καθυστερεί εδώ και χρόνια σε έναν μοναδικό χώρο πολιτισμού, τέχνης και μάθησης στη Βέροια, τον οποίο επισκέπτονται καθημερινά εκατοντάδες παιδιά. Η πρόσφατη ανακαίνιση του φουαγιέ από την Κοι.Σ.Π.Ε Ημαθίας Δεσμός, συνολικού κόστους άνω των 40.000 ευρώ, έδωσε αέρα ανανέωσης στον ανεκμετάλλευτο, μέχρι πρότινος, χώρο. 
Όταν όμως κάποιος επισκέπτης βρεθεί στις τουαλέτες ο αέρας της ανανέωσης δεν θα... μεταμορφωθεί σε αέρα αλλαγής, αφού οι χώροι υγεινής είναι ακατάλληλοι. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν γίνει παρεμβάσεις προκειμένου αυτή η άσχημη εικόνα να εξαλειφθεί και να αντικατασταθούν τα παλιά είδη υγιεινής με καινούργια και να αλλαχθούν τα διαλυμένα πλακάκια. Μέχρι τότε η ακατάλληλη αυτή εικόνα θα αποτελεί μελανό σημείο στην εξέλιξη χώρων πολιτισμού.































ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ