Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ευχαριστήριο των εργαζομένων στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Βέροιας

Εξαιρέθηκε ο Δήμος Βέροιας και δεν συμπεριλαμβάνεται στους 184 Δήμους που θα εφαρμόσουν το νέο νόμο για το σχολικό έτος 2018 -2019, με αποτέλεσμα τη δυνατότητα ελεύθερης επιλογής των γονέων της φοίτησης των παιδιών τους, μεταξύ Παιδικών Σταθμών και Νηπιαγωγείων. Οι εργαζόμενοι/ες στους Παιδικούς Σταθμούς του
Δήμου Βέροιας ορισμένου χρόνου (ΕΣΠΑ) εξέδωσαν το ακόλουθο ευχαριστήριο: «Οι εργαζόμενοι/ες στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Βέροιας ορισμένου χρόνου (ΕΣΠΑ) ευχαριστούν θερμά το Δήμαρχο Βέροιας κ. Κων/νο Βοργιατζίδη, τον Πρόεδρο του ΚΑΠΑ κ. Στέργιο Διαμάντη, τη διευθύντρια κ. Αθανασία Γιαμουστάρη, καθώς και τις προϊσταμένες των Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών του Δήμου Βέροιας για τις προσπάθειες και τους αγώνες τους να παραμείνουν τα προνήπια στους Παιδικούς Σταθμούς.

Αποτέλεσμα αυτών των προσπαθειών είναι να ΜΗΝ συμπεριλαμβάνεται ο Δήμος Βέροιας στους 184 Δήμους που θα εφαρμόσουν το νέο νόμο για το σχολικό έτος 2018 -2019, με αποτέλεσμα τη δυνατότητα ελεύθερης επιλογής των γονέων της φοίτησης των παιδιών τους, μεταξύ Παιδικών Σταθμών και Νηπιαγωγείων.

Έτσι, μπορούν να συνεχίσουν τα νήπια να αποκομίζουν της ωφέλειας των άριστων παροχών που προσφέρουν οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Βέροιας στην ευαίσθητη αυτή ηλικία.

Οι εργαζόμενοι/ες ΙΔΟΧ 

των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών Δήμου Βέροιας»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ