Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δυναμική παρουσία εξαγωγεών φρούτων της Ημαθίας στη Freskon (φωτο)

Στη Θεσσαλονίκη χτυπά από σήμερα και για τις επόμενες μέρες η καρδιά των εξαγωγέων φρούτων από την Ημαθία. Δεκάδες έμποροι από το νομό συμμετέχουν στην έκθεση Freskon που αποτελεί το μεγαλύτερο εμπορικό γεγονός Φρούτων και Λαχανικών που διεξάγεται στην περιοχή των Βαλκανίων και της Νοτιοανατολικής Μεσογείου. Διοργανώνεται από την ΔΕΘ -
Helexpo, στις 26- 28/4/2018, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της ΔΕΘ-Helexpo στην Θεσσαλονίκη. 

Η Freskon είναι μία καθαρά επαγγελματική έκθεση που κατάφερε σε τρία μόλις χρόνια να γίνει ο στρατηγικός σύνδεσμος ανάμεσα στις εταιρείες που διακινούν φρέσκα φρούτα & λαχανικά και τις διεθνείς αγορές. 

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα διεθνές σημείο συνάντησης εταιρειών, παραγωγών και εμπόρων μέσα από το οποίο επιτυγχάνεται η ανάπτυξη του εμπορίου και των εξαγωγών, η ανάδειξη εξαιρετικών προϊόντων φρούτων και λαχανικών και η διεύρυνση συνεργασιών μέσα από μια ποιοτική εκθεσιακή διοργάνωση, πρόγραμμα B2B συναντήσεων, Διεθνή Συνέδρια, παράλληλες εκδηλώσεις, παρουσιάσεις καινοτόμων προϊόντων, ομιλίες, κλπ. 

Η Freskon αποτελεί βασικό εργαλείο ανάπτυξης των επιχειρήσεων για τη διακίνηση φρέσκων φρούτων και λαχανικών της ευρύτερης περιοχής προς την παγκόσμια αγορά και αντίστροφα.














ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ