Το 1ο ΕΠΑΛ Βέροιας τιμάει την Ημέρα τη Γυναίκας

Με έναν ιδιαίτερο, διαφορετικό και πολύ όμορφο τρόπο επέλεξαν να τιμήσουν την Ημέρα της Γυναίκας, οι μαθητές και εκπαιδευτικοί του 1ου ΕΠΑΛ Βέροιας. Την Πέμπτη 8 Μαρτίου, από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, τα Τμήματα Αισθητικής Τέχνης και Κομμωτικής Τέχνης θα βρίσκονται στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας, όπου θα προσφέρουν δωρεάν
υπηρεσίες περιποίησης στις γυναίκες και θα συγκεντρώνουν κοτσίδες από δωρητές κάθε ηλικίας, που προορίζονται για γυναίκες καρκινοπαθείς. Αναλυτικά οι δράσεις:

Ειδικότητα Αισθητικής Τέχνης
Την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018, «Ημέρα της Γυναίκας», από τις 10:00 έως 13:00, μαθητές και εκπαιδευτικοί της ειδικότητας Αισθητικής του 1ου ΕΠΑΛ Βέροιας, σας περιμένουν στην Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας, όπου θα προσφέρουν δωρεάν: εφαρμογή ενυδάτωσης και ειδικών τεχνικών μάλαξης και βελτίωσης της εικόνας του προσώπου, παράλληλα με μυϊκή χαλάρωση και ευεξία, θεμέλιο λίθο της προληπτικής φροντίδας της υγείας και ολιστικής υγιεινής.

Ειδικότητα Κομμωτικής Τέχνης
Την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018, «Ημέρα της Γυναίκας», στην Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας, από τις 10:00 έως 13:00, μαθητές και εκπαιδευτικοί της ειδικότητας Κομμωτικής του 1ου ΕΠΑΛ Βέροιας, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα «Χάρισε Δύναμη», του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο του μαστού «Άλμα Ζωής», θα συγκεντρώσουν κοτσίδες μαλλιών, από δωρητές μικρούς και μεγάλους, άνδρες και γυναίκες, με στόχο την επιδότηση γυναικών που βρίσκονται σε χημειοθεραπεία για την αγορά περούκας, βάσει οικονομικο-κοινωνικών κριτηρίων. Στους δωρητές αποστέλλεται ειδικό ονομαστικό ευχαριστήριο.

Η δράση θα συνεχιστεί στα εργαστήρια κομμωτικής του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Βέροιας (Σταδίου 121) όπου οι μαθητές του τομέα κομμωτικής θα συνεχίσουν να συγκεντρώνουν κοτσίδες με την καθοδήγηση και επίβλεψη των καθηγητριών τους και τους μήνες Μάρτιο – Απρίλιο - Μάιο του 2018, κατόπιν ραντεβού στα τηλέφωνα: 23310-65600 (1ο Εργαστηριακό Κέντρο Βέροιας) και 23310-29511 (1ο ΕΠΑ.Λ Βέροιας).

Προδιαγραφές για τις κοτσίδες που δωρίζονται στο πρόγραμμα «Χάρισε Δύναμη»:
· Το μήκος της κοτσίδας θα πρέπει να έχει μήκος μεγαλύτερο ή ίσο των 20 cm
· Τα μαλλιά δεν πρέπει να έχουν υποστεί καμία χημική επεξεργασία, όπως, βαφή, ισιωτική, περμανάντ κλπ.
· Το ποσοστό των λευκών να μην ξεπερνάει το 5%
· Δεκτές γίνονται κοτσίδες με φυτικές βαφές ή χρωμοσαμπουάν που φεύγουν με το λούσιμο.

Ας δείξουμε όλοι έμπρακτα ευαισθησία αναλαμβάνοντας δράση και μεταδίδοντας μηνύματα συνεισφοράς, αγάπης, αλληλεγγύης, και αλτρουισμού.


Συνδιοργάνωση: 
Δημόσια Κεντρική βιβλιοθήκη Βέροιας
1ο Εργαστηριακό Κέντρο Βέροιας 

Δημοφιλείς αναρτήσεις