Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Που θα φάμε την 25η Μαρτίου παραδοσιακό μπακαλιάρο σκορδαλιά; Με 6€ στο «Jordani»!

Καθώς πλησιάζει το μεσημέρι της Κυριακής 25ης Μαρτίου και ενώ όλη η χώρα μυρίζει από τώρα τηγανητό μπακαλιάρο και σκορδαλιά, η διεύθυνση και το προσωπικό του «Jordani Espresso & Pizza Bar» ετοιμάζεται να σας «απογειώσει» με τον γευστικότατο παστό και ξαλμυρισμένο μπακαλιάρο τυλιγμένο με τραγανό κουρκούτι και φυσικά την «αθάνατη» σκορδαλίτσα μας, για να τρώει η μάνα και του παιδιού να μη δίνει!!
Εσείς πάρτε την οικογένειά σας, ή την παρέα σας και ελάτε την Κυριακή 25 Μαρτίου μετά την παρέλαση, στο καταπληκτικό «μπαλκόνι» της Βέροιας, στην είσοδο της πόλης, στην οδό Πιερίων και οι chef του «Jordani» θα σας ετοιμάσουν τον τραγανό παραδοσιακό μπακαλιάρο με την σκορδαλιά και φυσικά για τις τιμές ούτε λόγος, αφού η μερίδα σε εμάς έχει 6€!!!

Εάν πάλι η μυρωδιά από την σκορδαλιά... ενοχλεί, εμείς έχουμε την λύση! Μασήστε φυλλαράκια φρέσκου μαϊντανού ή φάτε λίγο ελληνικό καφέ ωμό ή κρατήστε στο στόμα σας για κάποια ώρα ένα καρφάκι γαρύφαλλο ή μασήστε λίγα φύλλα φασκόμηλο και πείτε τέλος στην μυρωδιά του σκόρδου!!!
Σας περιμένουμε
▶ Και Delivery στο ☎ 23310 75000

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ