Quantcast

http://picasion.com/

Πλακάκι τύπου ξύλο «λένος»: Ανεξάντλητες επιλογές για αισθητική, αντοχή και ευκολία

Ξύλο παντού!
Ένα ξύλινο πάτωμα δίνει στο χώρο σας μια αίσθηση ζεστασιάς. Ταιριάζει απόλυτα σε κάθε δωμάτιο και σε κάθε στυλ διακόσμησης επιλέξετε να ακολουθήσει ο χώρος σας. Σκέφτεστε τα μειονεκτήματα του ξύλου; Εδώ έρχονται τα πλακάκια τύπου ξύλο, για να δώσουν απαντήσεις σε μια σειρά προβλήματα, όπως η συντήρηση, ο θόρυβος, το κόστος αγοράς και τοποθέτησης. Με την επιλογή πλακιδίων με εφέ ξύλου, μπορείτε να παίξετε σε ότι υφή, μέγεθος και απόχρωση επιθυμείτε, χαρίζοντας στυλ και πρακτικότητα.
Στα υπνοδωμάτια, στο καθιστικό, στην κουζίνα, σε επένδυση τοίχου, αλλά και στο μπάνιο ή το μπαλκόνι, ιδανική επιλογή σε χώρους με υγρασία. Στην επιχείρηση «λένος» στη Βέροια, θα βρείτε την πιο μεγάλη ποικιλία σε πλακάκια υψηλής ποιότητας και αισθητικής, που μιμούνται απόλυτα το ξύλο, σε ότι υφή και απόχρωση επιθυμείτε. Ιδανική επιλογή και για το μπάνιο, αφού θα χαρίσει πολυτέλεια και ζεστασιά στο χώρο, χωρίς τα προβλήματα που δημιουργεί η υγρασία. 
Η τεχνολογία στο χώρο των πλακιδίων έχει συμβάλλει στη δημιουργία υφών και αποχρώσεων, με τόσο άψογο αποτέλεσμα, που μπορεί να ξεγελάσει και το πιο απαιτητικό μάτι.
Επισκεφθείτε τον εκθεσιακό χώρο στην Πιερίων 137 στη Βέροια, δείτε από κοντά τις νέες παραλαβές σε πλακάκια τύπου ξύλο αλλά και μία πολύ μεγάλη ποικιλία τόσο πλακιδίων όσο και ειδών υγιεινής, στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς. Σχέδια που ανανεώνονται συνεχώς, από κορυφαίες ελληνικές και διεθνείς εταιρείες του χώρου, έρχονται από την εταιρεία «λένος» στη Βέροια, σε απίστευτα ανταγωνιστικές τιμές.
Διεύθυνση: Πιερίων 137, Βέροια
(έναντι Κωτσόβολου) 
Τηλ. επικοινωνίας: 23310 65450 και 6970985138 
email: lenoschris@gmail.com














ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ