Quantcast

http://picasion.com/

Φτιάξτε νηστίσιμα γλυκά και πίτες με παραδοσιακά φύλλα «Γεωργιάδης»

Με ένα καλό παραδοσιακό φύλλο σαν βάση, μπορείτε να δημιουργήσετε θαύματα στην κουζίνα, ακόμα και κατά τη διάρκεια της νηστείας. Παραδοσιακά γλυκά στη νηστίσιμη εκδοχή τους και οι αγαπημένες χωριάτικες πίτες, απογειώνονται με τα φύλλα «Αφοι Γεωργιάδη», που από το 1937 γνωρίζει άριστα την τέχνη ανοίγματος φύλλου και παραγωγής κανταϊφιού. Η
οικογένεια Γεωργιάδη είναι κοντά μας με προϊόντα ζύμης: Φύλλο μπακλαβά - κανταΐφι - σφολιάτα - σφολιατάκια - φύλλο χωριάτικο για πίτες - χωριάτικη ζύμη για πίτες - ατομικές πίτες - μπουκίτσες.

Στο κατάστημα «Αφοι Γεωργιάδη» στην Γεωργίου Γουδή 40, μπορείτε να βρείτε έτοιμες χωριάτικες πίτες, κατεψυγμένες και με διάφορες γεμίσεις, για να τις ψήσετε στο φούρνο σας.

Θέλετε να απολαύσετε μια παραδοσιακή χωριάτικη πίτα, νηστίσιμη ή μη, έτοιμη ψημένη; Και να έρθει και στο χώρο σας; Με ένα τηλέφωνο από την προηγούμενη ημέρα στα 2331093390 ή 6973747334, η πίτα της επιλογής σας θα έρθει στο χώρο σας. Ιδανική για κέρασμα στο σπίτι, στη δουλειά και για οποιαδήποτε κοινωνική σας εκδήλωση. Δείτε τις γεύσεις και τις τιμές:


ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΜΑΣ
1) ΨΗΜΕΝΕΣ:
α) Τυρί, Σπανάκι - Τυρί, Πράσο - Τυρί: 10 ΕΥΡΩ
β) Νηστίσιμες: Σπανάκι, Πράσο, Μανιτάρι, Κρεμμύδι, Κρέμα, Πατάτα: 10 ΕΥΡΟ
γ) Κότα, Κιμά, Ζαμπόν - Κασέρι: 12 ΕΥΡΩ
2) ΑΨΗΤΕΣ: κατά 1 ευρώ λιγότερο

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 2331093390 - 6973747334


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ