Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ένας Βεροιώτης στην πρώτη γραμμή των νέων στελεχών του Κυριάκου Μητσοτάκη

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Μια ομάδα 40 νέων στελεχών στο πλαίσιο ανανέωσης της ΝΔ, αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες από τον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη. Σήμερα, ο www.veriotis.gr σας μεταφέρει σε αποκλειστικότητα την είδηση ότι ένας εκ των 40 εκλεκτών της ΝΔ είναι Βεροιώτης! Πρόκειται για τον 
Φώτη Κόβα, ο οποίος πέρασε με επιτυχία τις διαδικασίες επιλογής και έχει ήδη ενταχθεί σε τρεις ομάδες εργασίας του τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης της ΝΔ (Ζωική Παραγωγή - Κτηνοτροφία, Ευρωπαϊκή Πολιτική για τη Γεωργία, Τροφίμων). Ο Φώτης Κόβας αποτελεί εκπρόσωπο μιας νέας γενιάς τεχνοκρατών, δείγμα των προθέσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη για το πώς σχεδιάζει την επόμενη κυβέρνηση.

Ας τον γνωρίσουμε καλύτερα: Ο Φώτιος Κόβας είναι έγγαμος και γεννήθηκε στη Βέροια το 1985. Αποφοίτησε από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης το 2006. Κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών του σπουδών διακρίθηκε λαμβάνοντας υποτροφία του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών για τις υψηλές του επιδόσεις. Συνέχισε τις σπουδές του στο ίδιο τμήμα και απέκτησε το 2008 μεταπτυχιακό δίπλωμα με ειδίκευση στις «Διεθνείς Οικονομικές & Επιχειρηματικές Σχέσεις». Το 2012 εισήχθη με κατατακτήριες εξετάσεις στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ολοκληρώνοντας τις σπουδές του το 2016.
Από το 2003 διατηρεί κτηνοτροφική εκμετάλλευση με αντικείμενο τη βοοτροφία. Την περίοδο 2009-2011 εργάστηκε ως οικονομολόγος – συνεταιριστικός υπάλληλος στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Βεροίας. Το 2016 εγγράφηκε ως ασκούμενος δικηγόρος στο Δικηγορικό Σύλλογο Βέροιας ενώ παράλληλα είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και του Βοοτροφικού Συλλόγου Βέροιας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ