Quantcast

http://picasion.com/

«Τελευταίο αντίο» και σεμνή τελετή στη μνήμη του Γιάτσεκ Μπόγκοτς - Επιθυμία του να αποτεφρωθεί

Το τελευταίο αντίο θα πουν αύριο στις 15:00 φίλοι και συγγενείς του 43χρονου Γιάτσεκ Μπόγκοτς, που έχασε τη ζωή του, εν ώρα εργασίας. Ο άτυχος άνδρας που καταγόταν από την Τσεχία και ήρθε στη Βέροια στα 19 του χρόνια ξεχώρισε στην κοινωνία της πόλης λόγω της δραστήριας προσωπικότητάς του και είχε διακριθεί στις καλύτερες θέσεις αθλητών
ορεινού τρεξίματος στην Ελλάδα. Επιθυμία του ίδιου ήταν να αποτεφρωθεί και για το λόγο αυτό αύριο Τρίτη στις 15:00 θα πραγματοποιηθεί τελετή στην Ευαγγελική Εκκλησία, ενώ στη συνέχεια η σωρός του θα μεταφερθεί στη Βουλγαρία. Οι συγγενείς και οι φίλοι του επιθυμούν μία σεμνή και λιτή τελετή, όπως ήταν άλλωστε και ο ίδιος. Η σύζυγός και τα δύο ανήλικα παιδιά του θρηνούν για τον χαμό του αγαπημένου ανδρός και πατέρα.



Ο Σύλλογος Δρομέων Βέροιας με ανακοίνωσή του, εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του αδικοχαμένου δρομέα.

Ανακοίνωση Συλλόγου Δρομέων Βέροιας

 
Σοκ και οδύνη στην οικογένεια των δρομέων από την είδηση του άδικου χαμού του ορεινού δρομέα και Βεροιώτη Γιάτσεκ Μπόγκοτς. Το άκουσμα του θανάτου του Γιάτσεκ βύθισε στην στεναχώρια τον Σύλλογο δρομέων Βέροιας, όπου πολλά μέλη του, είχαν στενές και φιλικές σχέσεις μαζί του. Ο Γιάτσεκ ήταν πρωταθλητής στο ορεινό τρέξιμο με διακρίσεις πάντα στην πρώτη τριάδα όλων των διοργανώσεων ορεινού τρεξίματος.

Πατέρας 2 παιδιών, Υπόδειγμα ανθρώπου και αθλητή, συμπαθής και αγαπητός σε όλους, σε ηλικία 43 ετών άφησε φτωχότερη την δρομική κοινότητα και την βύθισε σε μεγάλη στεναχώρια. Ανεπίσημα ακούγετε ότι έπεσε από σκαλωσιά κατά την διάρκεια της εργασίας του. Εκφράζουμε τα βαθιά Συλλυπητήρια μας στη οικογένεια του Γιατσεκ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ