Στις 18 Μαρτίου η Ποδηλατάδα στις Ανθισμένες Ροδακινιές του ΤΟΒ

Πιστές στο ραντεβού τους κάθε Μάρτη οι Ροδακινιές, ανθίζουν χαρίζοντας ένα μοναδικό φαινόμενο στον εύφορο κάμπο της Ημαθίας, μεταμορφώνοντάς τον σε μια απέραντη ροζ θάλασσα. Πιστός στο ραντεβού του και το Τουριστικός Όμιλος Βέροιας, που διοργανώνει για δεύτερη χρονιά την Ποδηλατάδα στις Ανθισμένες Ροδακινιές. Φέτος το ραντεβού
ορίστηκε για τις 18 Μαρτίου στο πάρκο της Εληάς, για να ακολουθήσει μια πανέμορφη διαδρομή μέσα στον ανθισμένο κάμπο.
Όπως αναφέρει και στο κάλεσμά του ο ΤΟΒ, «Δεν είναι τυχαίο ότι ο Ηρόδοτος αναφέρει πως σε αυτά τα μέρη βρίσκονταν οι περίφημοι «Κήποι του Μίδα». Στις παραδόσεις της Ανατολής, η ροδακινιά θεωρείται "το Δέντρο της Ζωής του Επίγειου Παραδείσου" που παρέχει στους ανθρώπους ζωή και χαρά. 
Αυτή τη χαρά θέλουμε να νιώσουμε, απολαμβάνοντας μια ποδηλατάδα στις Ανθισμένες Ροδακινιές! Την Κυριακή 18 Μαρτίου, συναντιόμαστε στις 10 π.μ. και με τα ποδήλατά μας ξεκινάμε μια πανέμορφη διαδρομή μέσα στον ανθισμένο κάμπο. Με αφετηρία το πάρκο Εληάς, κατηφορίζουμε προς τον οικισμό της Μέσης, συνεχίζουμε προς Άμμο, βγαίνουμε στο Φράγμα και επιστρέφουμε στη Βέροια!

Στόχος της δράσης είναι κάθε χρόνο τέτοια εποχή, με την εμφάνιση του φαινομένου να εκδράμουμε με τα ποδήλατα στην πανέμορφη Βεροιώτικη ύπαιθρο, να προσελκύσουμε επισκέπτες και να μοιραστούμε όλοι μαζί υπέροχα συναισθήματα, βιώνοντας τους ανθισμένους «Κήπους του Μίδα»!

Η Ποδηλατάδα απευθύνεται σε ποδηλάτες με σχετική εμπειρία, που διαθέτουν τα απαραίτητα μέσα προστασίας. Περισσότερες πληροφορίες για τη συμμετοχή και τη διαδρομή μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του ΤΟΒ (facebook.com/veriatourismclub).

Δημοφιλείς αναρτήσεις