Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Σεισμός» στον πεζόδρομο της Βέροιας - Έσπασε ταμεία το πάρτι του «Παλιού ΠΑΣΟΚ του Ορθόδοξου»

Αφίσες του Ανδρέα και της Μιμής, τραγούδια από τη Ρίτα Σακελλαρίου και αμέτρητα πεντοχίλιαρα 
Δεν ξανάγινε τέτοιο πολιτικό πάρτι στην πόλη της Βέροιας. Η ανακοίνωση, πριν από λίγες ημέρες, ότι το bar «Σπίτι», την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου στην
οδό Έλλης, θα διοργανώσει ένα ανατρεπτικό πάρτι, αφιερωμένο εξαιρετικά στο «Παλιό ΠΑΣΟΚ το
Ορθόδοξο» προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού και έγινε αμέσως viral. Σε λιγότερο από 48 ώρες, εκατοντάδες πολίτες δήλωσαν συμμετοχή. Στους τοίχους του μπαρ, υπήρχαν αναρτημένες αφίσες με τα παλιά, καλά συνθήματα: «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο», «Τσοβόλα, δώστα όλα», «δεν θα χαλάσουμε τα μπάνια του λαού», «ο λαός δεν ξεχνά, τι σημαίνει δεξιά» αλλά και «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες».
Η πλειοψηφία του κόσμου που κατέκλυσε το μαγαζί είναι εγγεγραμμένα μέλη στην σελίδα «Παλιό ΠΑΣΟΚ το Ορθόδοξο» στο facebook που απαριθμεί ήδη 115.915 (!!!) σκληροπυρηνικούς σοσιαλιστές της γνήσιας Παπανδρεϊκής Σποράς. Δεν είναι υπερβολή να αναφέρουμε πως καθ' όλη την διάρκεια της βραδιάς, πάνω από 500 Βεροιώτες έδωσαν βροντερό παρών, χόρεψαν υπό τους ήχους της Ρίτας Σακελλαρίου (αυτός ο άνθρωπος αυτός!), τραγούδησαν Carmina Burana, Μάνο Λοίζο (καλημέρα Ήλιε), Γιάννη Θωμόπουλο (ο Ήλιος ο πράσινος, ο Ήλιος που ανατέλλει μας οδηγεί) και αντιμετώπισαν με χιούμορ όλη αυτή την επιστροφή στο παρελθόν. 
Ένα πραγματικά ξέφρενο πάρτι που ήταν αφιερωμένο στο ορθόδοξο ΠΑΣΟΚ και στην μεγάλη ιστορία του. Όπως χαρακτηριστικά μας ανέφεραν οι συμμετέχοντες «όλοι ΠΑΣΟΚ είμαστε κι ας μην το ξέρουμε. Ακόμη κι άμα ποτέ δεν το ψηφίσαμε ή δεν το έχουμε ξανακούσει ως λέξη στη ζωή μας. Δεν έχει σημασία. Ειδικά για όσους ήρθαν σ’ ετούτο το κόσμο από το 1981 και δώθε ισχύει το περίφημο «ΠΑΣΟΚ δεν γίνεσαι, γεννιέσαι». Η τεράστια συμμετοχή στο εν λόγω πάρτι αποδεικνύει περίτρανα ότι η μεγάλη δημοκρατική παράταξη που οραματίστηκε ο Ανδρέας Παπανδρέου είναι βαθιά ριζωμένη στην ψυχή του Λαού και ότι πλέον η μια βουλευτική έδρα στο νομό Ημαθίας είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη. 













ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ