Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με αφορμή τα σημερινά χιόνια... Δείτε τι είχε γίνει στη Βέροια στα απίστευτα χιόνια του 2012

'Αστο φρένο! Άστο φρένο!
Με αφορμή τα πρώτα φετινά χιόνια στην πόλη της Βέροιας, που ελπίζουμε να μη δημιουργήσουν προβλήματα, αλλά μόνο χαρά σε όσους τα περιμένουν πως και πως, θυμηθήκαμε το viral χιονο-βίντεο που έχει γυριστεί στη Βέροια. Ήταν 1 Φεβρουαρίου 2012, όταν η κακοκαιρία ήταν τόσο έντονη, που το χιόνι σκέπασε την πόλη και
μετέτρεψε τους δρόμους σε παγοδρόμια. Τότε ήταν που μια παρέα έστησε κάμερα στην πλατεία Καπετανίδη, καταγράφοντας τις απελπισμένες προσπάθειες των οδηγών να κινηθούν στην ανηφόρα.
Ειδικά τα αυτοκίνητα που επιχειρούσαν να ανέβουν την Τερψυχόρης, κατέληγαν, έπειτα από μια ανεξέλεγκτη τσουλήθρα, επάνω σε κάδους ή παρκαρισμένα οχήματα, σαν αυτοκινητάκια σε συγκρουόμενα. Μάλιστα η κατάσταση του δρόμου στο σημείο ήταν τόσο χάλια, που ούτε τα τζιπ αλλά και οχήματα με αλυσίδες δεν κατάφεραν να ανέβουν. 
Δεδομένου ότι δεν υπήρξαν τραυματισμοί -παρά μόνο ίσως τραυματισμένοι εγωισμοί- είναι ένα απολαυστικό βίντεο, ίσως όχι για τους οδηγούς των αυτοκινήτων, αλλά για τους δημιουργούς του και για εμάς που το απολαμβάνουμε από τον καναπέ μας. «Δυνατό» στοιχείο του βίντεο; Τα σχόλια της παρέας και η εμπνευσμένη μουσική υπόκρουση. Και τα Like από τους Φανοποιούς, όπως αναφέρει και σχόλιο του βίντεο, πήραν φωτιά! Απολαύστε το:


Πέρα από την πλάκα, η οδήγηση στο χιόνι είναι εξαιρετικά επικίνδυνη, ειδικά χωρίς εμπειρία. Οπότε, αν το αυτοκίνητό σας είναι η τελευταία λύση για να μεταβείτε κάπου, να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, γιατί όλες οι περιπτώσεις δεν είναι συγκρουόμενα! 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ