Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Βεροιώτισσα Κρυσταλλία Ζησιοπούλου το νέο it girl της Κύπρου!

Όμορφη, κομψή, ταλαντούχα και καλό παιδί. Έτσι χαρακτηρίζει στο εξώφυλλό του το περιοδικό «Beautiful People» της Κύπρου το δικό μας κορίτσι, την Κρυσταλλία Ζησιοπούλου. Η γλυκιά βεροιώτισσα δημοσιογράφος, αποφάσισε πριν από 2 χρόνια να αφήσει την πόλη μας και να εγκατασταθεί μόνιμα στην Κύπρο, όπου συνέχισε να ασκεί τη δημοσιογραφία, μέσα
από μια μεγάλη αθλητική ιστοσελίδα, ενώ παράλληλα ασχολήθηκε με την αρχισυνταξία πρωινής εκπομπής και μετέπειτα με την παρουσίαση. 
Η Κρυσταλλία κέρδισε σύντομα το τηλεοπτικό κοινό της Κύπρου, μέσα από τηλεοπτικό μαγκαζίνο που παρουσίαζε και αργότερα μέσα από δική της στήλη σε εκπομπή. Η εντυπωσιακή της εμφάνιση, το χαμόγελό της, το δικό της μοναδικό στυλ και το πάντα αεικίνητο πνεύμα της, ήταν κάποια από τα στοιχεία που την έκαναν να ξεχωρίσει και να αγαπηθεί στην Κυπριακή show biz. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό, δοκίμασε και τις υποκριτικές της ικανότητες, μέσα από μια guest εμφάνιση στο σίριαλ «Μουρμούρα» του Κυπριακού Alpha. 
Πολύ πρόσφατα, η ομάδα του ραδιοφώνου Deejay 93.5, την υποδέχθηκε ως τη νέα του ραδιοφωνική παραγωγό στη δίωρη εκπομπή «On the road». Το περιοδικό «Beautiful People» επέλεξε την Κρυσταλλία για το εξώφυλλο του νέου τεύχους που κυκλοφορεί, ως το νέο it girl της πόλης. «Το κορίτσι από τη Βέροια ήρθε στην Κύπρο για να μείνει. Μας συστήνεται, μιλάει για τους Κύπριους άντρες, τον έρωτα και τη μαγεία του ραδιοφώνου», αναφέρεται στο εξώφυλλο, ενώ τη συνέντευξη συνοδεύει μια εκπληκτική φωτογράφιση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ