Quantcast

http://picasion.com/

Διαζύγιο «βόμβα» στο Μακροχώρι - Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια

Έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια
«Φωτιά» έχουν πάρει εδώ και μερικές ημέρες τα gossip του Μακροχωρίου, μετά την ξαφνική είδηση που διέρρευσε πως ένα από τα πλέον αγαπημένα και δακτυλοδεικτούμενα ζευγάρια οδηγείται στα πρόθυρα του διαζυγίου. Τι και αν φαινόταν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια του χωριού, με έντονη κοινωνική δράση και
ισχυρή οικονομική άνεση, τελικά τα προβλήματα μεταξύ τους ήταν πάρα πολλά. 
Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του «Βεροιώτη», βασική αιτία της σύγκρουσης ήταν τα νυχτοπερπατήματα του συζύγου και οι κακές συναναστροφές που είχε το τελευταίο χρονικό διάστημα στη νύχτα της Βέροιας. Μάλιστα, οι φήμες αναφέρουν πως είχε συνάψει δεσμό με μια γυναίκα «αράχνη» που δραστηριοποιείται σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης. Ο φλογερός έρωτας του μοιχού Μακροχωρίτη και η διαρκής απουσία του από την συζυγική στέγη, οδήγησαν την γυναίκα του στην απόφαση να απευθυνθεί σε ιδιωτικό ντετέκτιβ προκειμένου να λύσει το μυστήριο.
Τελικά, οι υποψίες της βγήκαν πέρα για πέρα αληθινές και πλέον ο γάμος τους κρέμεται από μια κλωστή. Από την στιγμή που η αλήθεια βγήκε στο φως, εκείνη μάζεψε τα πράγματά της από το σπίτι και πήγε να μείνει στο πατρικό της. Και ενώ όλοι περίμεναν ο σύζυγος να κατανοήσει το λάθος του και να επιστρέψει μετανιωμένος, εκείνος έκανε το ακριβώς αντίθετο. Όπως αναφέρουν οι κακές γλώσσες του Μακροχωρίου, όχι μόνο δεν έδειξε στοιχεία μεταμέλειας, αλλά την σπίτωσε κιόλας, στην οικία που μέχρι πριν από λίγες ημέρες διέμενε με την γυναίκα του. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ