Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Χάρισε ένα δώρο στον άγνωστο φίλο σου» - Η Βέροια συγκεντρώνει παλιά παιχνίδια και βιβλία

Εκδήλωση για την επανάχρηση παιχνιδιών και βιβλίων διοργανώνει την ερχόμενη Παρασκευή 12 Ιανουαρίου στην Πλατεία Δημαρχείου ο Περιφερειακός Σύνδεσμος Φορέων Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΣΔΑ) σε συνεργασία με τον δήμο. Με τίτλο «Χάρισε ένα δώρο στον άγνωστο φίλο σου» οι Βεροιώτες καλούνται να συγκεντρώσουν παλιά
παιχνίδια και βιβλία που θα δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό, με στόχο την επανάχρησή τους. 
Το ραντεβού ορίζεται το πρωί και το απόγευμα της Παρασκευής και τις ώρες 10:00 με 14:00 και 17:00 με 21:00, όπου και τα αντικείμενα θα τοποθετηθούν σε χάρτινες σακούλες και θα δοθούν σε άπορες οικογένειες. 
Πρόκειται για εκστρατεία ενημέρωσης και ενεργοποίησης μικρών και μεγάλων στο θέμα της χρησιμοποίησης παλιών αντικειμένων που διοργανώνει ο ΦΟΣΔΑ και περιλαμβάνει 12 δήμους της Περιφέρειας. 
Μέχρι στιγμής η ανταπόκριση του κόσμου είναι εξαιρετικά ενθαρρυντική για να ευαισθητοποίηση όλων στο θέμα της ανακύκλωσης, προκειμένου παιχνίδια και βιβλία να μην καταλήγουν στους κάδους των απορριμμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ