Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βόλτα με το χριστουγεννιάτικο τρενάκι έκανε ο Εμπορικός Σύλλογος

Μια διαφορετική βόλτα έκαναν το μεσημέρι της Παρασκευής 5/1 μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας, με το χριστουγεννιάτικο τρενάκι που ήρθε και φέτος στην πόλη μας για τις γιορτές. Και διαφορετική, όχι μόνο γιατί ήταν πριβέ, όχι μόνο γιατί το τρενάκι ακολούθησε ειδικά για τη συγκεκριμένη βόλτα διαφορετική διαδρομή αλλά και γιατί από τα ηχεία,
κατόπιν «απαίτησης» των επιβατών, αντί για χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ακουγόταν Βουγιουκλάκη! 
Η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνά Πλιάτσικα - Τσιπουρίδου, ζήτησε μια ειδική βόλτα από τον κο Ηλία, υπεύθυνο του τρένου για τα μέλη του Συλλόγου, μια ώρα νωρίτερα από το ωράριο, έτσι ώστε να μπορέσουν και οι άνθρωποι της αγοράς, να χαρούν μια φορά το τρενάκι που απολαμβάνουν καθημερινά μικροί και μεγάλοι, καθώς οι ώρες που κυκλοφορεί είναι ώρες αγοράς και όλοι εκείνες τις ώρες βρίσκονται στα καταστήματά τους.
Το τρενάκι δεν ακολούθησε τη συνηθισμένη του διαδρομή. Κατέβηκε την Εληάς, έστριψε στην Ανοίξεως, ανέβηκε Βενιζέλου και από κει, από τον Άγιο Αντώνιο, μπήκε στην κανονική του πορεία. Συνοδεία σε όλη τη διαδρομή, ένας συμπαθητικός σκυλάκος, που έτρεχε δίπλα στο τρενάκι και γάβγιζε καθ' όλη τη διάρκεια. Στο τέλος της βόλτας, οι έμποροι ευχαρίστησαν τον κύριο Ηλία, ευχήθηκαν καλή χρονιά και του χρόνου με υγεία να ξαναχαρούμε τις βόλτες του. Υπενθυμίζεται ότι το τρενάκι θα παραμείνει μέχρι και την Κυριακή 7/1 στην πόλη, με ωράριο Σάββατο 6/1 και Κυριακή 7/1 11:00-14:00. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ