Βεροιώτες το νού σας! Στις 8 Ιανουαρίου οι γάμοι διαλύονται - Δείτε γιατί

Μετά τη μέθη των εορταστικών ημερών έρχεται η κούραση των ξεφτισμένων σχέσεων. Η 8η Ιανουαρίου πλησιάζει και αν σκέφτεστε να βάλετε ένα τέλος στο γάμο σας είναι μία πολύ καλή μέρα, καθώς έχει οριστεί ως η «Ημέρα Διαζυγίου», αφού πολλά είναι τα ζευγάρια που τερματίζουν τους γάμους τους μετά την εορταστική περίοδο. Όπως αναφέρει η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Independent», ο χωρισμός έρχεται ύστερα από το άγχος που προκαλεί στους ανθρώπους η προσπάθεια που καταβάλουν ώστε να περάσουν «γλυκά» Χριστούγεννα, όταν δεν είναι πλέον ευχαριστημένοι από το έτερον ήμισυ. Καλό θα είναι ορισμένοι συμπολίτες μας εδώ στη Βέροια που έχουν στο μυαλό τους τον χωρισμό, να έχουν το νού τους. 

Καθιερώθηκε τον Ιανουάριο η Ημέρα Διαζυγίου

Σύμφωνα με την Relate, η οποία είναι μία βρετανική εταιρία που ασχολείται με τις σχέσεις των ανθρώπων, ανακοίνωσε ότι τον μεγαλύτερο αριθμό κλήσεων τις λαμβάνει τον Ιανουάριο, καθώς τα προβλήματα ενός γάμου ή μιας μακροχρόνιας σχέσης έρχονται στο προσκήνιο κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων.

Επιπλέον, σύμφωνα με στοιχεία της εταιρείας Amicable περισσότεροι από 40 χιλιάδες άνθρωποι αναζητούν στο διαδίκτυο πληροφορίες για το διαζύγιο τον Ιανουάριο.

Τον περασμένο Ιανουάριο η Relate δέχτηκε αύξηση 24% στις κλήσεις σε σχέση με τον μέσο όρο του υπόλοιπου χρόνου, ενώ και για φέτος οι σύμβουλοι της εταιρείας αναμένουν ότι τα ποσοστά των κλήσεων ανθρώπων που αντιμετωπίζουν προβλήματα στις σχέσεις θα κινηθούν στα ίδια επίπεδα.

Όπως αναφέρουν οι ειδικοί λένε ότι τα ζευγάρια που φτάνουν στον χωρισμό αμέσως μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων αντιμετωπίζουν προβλήματα καιρό πριν. Ωστόσο, αν δεν θέλετε να καταλήξουν τα πράγματα εκεί, ο Χιου Τζάκμαν έχει κάποιες συμβουλές για εσάς.

1 σχόλιο:

 1. Οταν ειπωθούν λόγια,ραγίσει το γυαλί,δεν κολλάει ξανά!
  Το να ειναι κάποιοι μαζί είτε για τα μάτια του κόσμου,είτε για ταχα μου τα παιδια,
  μονο ως γελοιότητα μπορεί να θεωρηθεί.
  Κοροϊδεύουν ποιον;
  Τον περίγυρο τους;
  Τα ίδια τους τα παιδια;
  Αν ενας γάμος δεν πάει αλλο,τελειώνει.
  Όχι πια άλλη υποκρισία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις