Quantcast

http://picasion.com/

Το ήξερες; Ποιο είναι αυτό το μνημείο στη Χαράδρα

Σύμφωνα με Υπουργική Απόφαση χαρακτηρίστηκε ιστορικό και διατηρητέο
Αν και δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό το χωριό Χαράδρα του Δήμου Βέροιας διαθέτει ένα πολύ σπουδαίο μνημείο. Πρόκειται για τον Ναϊσκο του Προφήτη Ηλία, έξωθι του χωρίου Χαράδρα, o οποίος μπροστά από σαράντα εννέα (49) χρόνια, σύμφωνα με υπ' αριθ. ΥΑ 27702/
25-1-1969 - ΦΕΚ 84/Β/5-2-1969 Υπουργική Απόφαση (Τίτλος ΦΕΚ 84/Β/5-2-1969) κηρύχθηκε ως ιστορικό και διατηρητέο μνημείο.

3 σχόλια:

  1. Γεια σου ρε παντογνώστη Βεροιώτη. Εσύ που όλα τα ξέρεις μέχρι και για το μνημείο της Χαράδρας. Ρε κάντε κανένα σοβαρό ρεπορτάζ. Τι μας νοιάζει για την υπουργική απόφαση πριν απο 49 χρονια????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μ' ἀρέσουν πολὺ αὐτά τὰ ἐγκυκλοπαιδικὰ δημοσιεύματα Πατριδογνωσίας. Εὐχαριστοῦμε, Βεροιώτη._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχουμε πολλα απο τα οποια δεν γνωριζουνε οι περισσοτεροι στην Ημαθια εδω εννοειται... Καλα κανετε και γραφετε γι'αυτα σιγουρα θα θελουν καποιοι να τα επισκεφτουν καποια στιγμη διοτι δεν γνωριζουν γι'αυτα κυριως του θρησκευτικου περιεχομενου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ