Quantcast

http://picasion.com/

Θα «βουλιάξει» ο Λευκός Πύργος - Χιλιάδες και οι Βεροιώτες στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

Η πρόθεση συμμετοχής στο συλλαλητήριο της Κυριακής για τη Μακεδονία έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Ήδη ετοιμάζεται εκστρατεία από πολλές περιοχές της Ελλάδος, ενώ δυναμική συμμετοχή θα έχει και η πόλη της Βέροιας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως οι συμπολίτες μας που θα βρεθούν στον Λευκό Πύργο πιθανόν να ξεπεράσουν τις
2.000. Πολιτικά κόμματα, πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι, άνθρωποι της εκκλησίας, σώματα ασφαλείας, αλλά και απλοί πολίτες μεμονωμένα, θα βρεθούν στην Συμπρωτεύουσα για να δώσουν το παρών στο πρώτο συλλαλητήριο κατά της παραχώρησης του όρου «Μακεδονία» στην γειτονική χώρα.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές η απήχηση του συλλαλητηρίου έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο με τις εκτιμήσεις να μιλούν για 100.000 και πλέον διαδηλωτές. Η εξέδρα θα στηθεί, όπως αποφασίστηκε, ώστε να κοιτάει στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου με τον σχεδιασμό των διοργανωτών να θέλει την πλειοψηφία του κόσμου να βρίσκεται πάνω στο πλακόστρωτο της Νέας Παραλίας.

Ο σχεδιασμός της τροχαίας

Παράλληλα, ήδη υπάρχει σχεδιασμός από την τροχαία καθώς τα λεωφορεία που θα έρχονται από όλες τις πλευρές της Ελλάδας θα αφήνουν τον κόσμο στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και μετά είτε θα παρκάρουν σε χώρο του ΟΛΘ είτε στο Εμπορικό Κέντρο Μακεδονία στην Ανατολική Θεσσαλονίκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ