Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ραντεβού αποφάσεων στην Κουλούρα δίνουν την Παρασκευή οι Αγρότες

Ο Αγροτικός Σύλλογος Γεωργών Βέροιας καλεί τα μέλη του και όλους τους αγρότες, την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 8 το πρωί στον κόμβο της Κουλούρας, όπου θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση - Διαμαρτυρία των αγροτών. Όπως αναφέρεται στο κάλεσμα, «εκεί θα διατρανώσουμε την αγανάκτησή μας και την
διαμαρτυρία μας για όλα όσα συμβαίνουν στον αγροτικό χώρο και θα διαμορφώσουμε το πλαίσιο των διεκδικήσεων και των αιτημάτων μας, εν όψει των κινητοποιήσεών μας. Καλούμε όλους τους αγρότες να δώσουν το μαχητικό παρών. Όλοι μαζί να διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν. Όλοι μαζί να ακυρώσουμε αυτά που μας εξαθλιώνουν».

1 σχόλιο:

  1. Ε μα Βέβαια!!!! Δεν έχουμε παραγωγή τώρα!!! Ας κάνουμε δύσκολη την ζωή όλων των υπολοίπων πολιτών!!!! Που είστε όλοι εσείς ρε το καλοκαίρι να κάνετε τους αγώνες σας! Τότε έχετε αυτά που σας ανήκουν ε; Δεν είστε εξαθλιωμένοι τότε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ