Quantcast

http://picasion.com/

Πρωτοχρονιάτικο «ΣΟΚ» στη Βέροια με τροχαίο στην Εγνατία

Δεν μπήκε καλά η νέα χρονιά, όσον αφορά τα τροχαία ατυχήματα στην Ημαθία. Σήμερα το μεσημέρι, περίπου στη 1, σημειώθηκε σοβαρό τροχαίο επάνω στην Εγνατία Οδό, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, λίγο πριν τον κόμβο της Κουλούρας. Στο τροχαίο ενεπλάκησαν δυο αυτοκίνητα, που για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο συγκρούστηκαν μεταξύ τους.
Στο σημείο κατέφτασαν αμέσως περιπολικό της Τροχαίας, σταθμός του ΕΚΑΒ και δύο Πυροσβεστικά οχήματα. Ευτυχώς το πρώτο τροχαίο της χρονιάς δεν είχε σοβαρό τραυματισμό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, επιβάτης του ενός οχήματος, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Βέροιας ελαφρώς τραυματισμένος, για προληπτικούς λόγους. Προανάκριση του Πρωτοχρονιάτικου τροχαίου έχει αναλάβει το Τμήμα Τροχαίας. Δείτε τις φωτογραφίες:











5 σχόλια:

  1. Λίγο προσοχή ρε παιδιά χρονιαρες μερες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέρασα και εγώ από το σημείο. Σοκαρίστηκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Poli epipolaia ta Metra troxaias meta to atixima.para logo na ginoyn kai alla troxaia. Kleisan tin mia lorida tou dromou 20 metra prin to atixima

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα μετρα δεν τα εβαλε η τροχαια και 20 μετρα πριν το ατύχημα ειναι παρα πολυ καλα προειδοποιεί τους οδηγους να χαμηλώσουν ταχύτητα και να πανε στην λωρίδα γιατι αν τα μετρα ηταν πιο λιγα θα ηταν αποτομο και μπορει να γινοταν καποιο άλλο ατύχημα

      Διαγραφή
  4. Εγω είμουν με την οικογένεια μου απο πισω τους έγινε το ατυχημα σταματησαμε και τους βοηθησαμε μεχρι να ερθει το ασθενοφορο ευτυχως που ηταν κοντα αλλιως θα αργουσαν.. Και το αμαξι μας εχει μερικες βλαβες απο το αποτομο φρενο που πατησαμε.. Το αμαξι μας πήγαινε με 120 αρα και αυτοι καπου εκει... Ευτυχώς ειναι ολοι καλα.. Στο αυτοκίνητο επίσης ηταν και ενα μικρο κοριτσακι περιπου 2 με 3 χρονων.. Μονο η γυναικα τραυματίστηκε λιγο στο κεφαλι αλλα τιποτα σοβαρο μας ειπαν οι γιατροι οποτε υγεια σε αυτους και τα αμάξια φτιάχνονται ετσι και αλλιως αρα χαλαλι οι ανθρωποι ομως δεν φτιάχνονται.. Να προσεχετε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ