Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πολιτιστικός Σύλλογος Πατρίδας: Κάτω τα χέρια από τη Μακεδονία - Φωνή λαού οργή Θεού

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Πατρίδας «Ευστάθιος Χωραφάς» με επίσημη ανακοίνωσή του ευχαριστεί τον κόσμο (250 άτομα) που ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του συλλόγου για συμμετοχή στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία με δωρεάν μετάβαση. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει: «Ζητάμε συγγνώμη από εκείνους που θέλησαν λίγες
ώρες πριν την έναρξη του συλλαλητηρίου να μεταβούν και δεν εξυπηρετήθηκαν . Θέλουμε να συγχαρούμε τον πνευματικό-θρησκευτικό ηγέτη του νομού μας Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ.κ. Παντελεήμονα για τις πριν το συλλαλητήριο θαρραλέες θέσεις του καθώς και για την επιβλητική παρουσία του στο συλλαλητήριο.
Πιστεύουμε ότι δόθηκε το μήνυμα προς εκείνους που θέλουν να παραδώσουν την Μακεδονία: Κάτω τα χέρια από την Μακεδονία – Φωνή λαού οργή Θεού. Ο «Ευστάθιος Χωραφάς» θα είναι παρών σε όλες τις εκδηλώσεις και τα συλλαλητήρια για την Μακεδονία.

Σημ.: Ντροπή στην (κρατική με οικονομική επιβάρυνση του λαού) ΕΤ3 για την μη ζωντανή κάλυψη του συλλαλητηρίου.Οι εργαζόμενοι εκεί έπρεπε να στηρίξουν τουλάχιστον τον κόσμο αυτό που αγώνιστηκε στο "μαύρο της ντροπής" και στην αποκατάσταση (εργασιακή) τους με τον τρόπο που αυτοί γνωρίζουν καλύτερα απ'όλους.





ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ