Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πλησιάζει ο ανασχηματισμός - Πάλι εκτός η Ημαθία

Χαρακτηρίζοντας προτεραιότητά του την ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δεν αποκλείει το ενδεχόμενο- όταν μιλάει σε συνεργάτες του- να προχωρήσει το αμέσως επόμενο διάστημα σε αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα. Η λογική σειρά των πραγμάτων βέβαια, θέλει την ηγεσία του Μαξίμου να εστιάζει στο να
επικυρωθεί τυπικά στο eurogroup της 22ας Ιανουαρίου η συμφωνία με τους δανειστές. Από κει και έπειτα ο χρόνος θα αρχίσει να μετράει αντίστροφα για τον ανασχηματισμό. Ο οποίος, κατά πληροφορίες του «Βεροιώτη», θα είναι «διορθωτικού χαρακτήρα» μιας και ο πρωθυπουργός δεν κρύβει ότι σε γενικές γραμμές η παρούσα σύνθεση της κυβέρνησης είναι η καλύτερη δυνατή. Πράγμα που σημαίνει ότι δε συντρέχει λόγος να προχωρήσει σε δομικής φύσεως αλλαγές. Όλα πάντως θα κριθούν τις επόμενες μέρες, αφού μέχρι στιγμής ο κ. Τσίπρας έρχεται αντιμέτωπος και με άλλα «καυτά» θέματα όπως το ονοματολογικό των Σκοπίων, την υπόθεση των «8» Τούρκων αξιωματικών, αλλά και τα ανοικτά μέτωπα της οικονομίας.

Πάλι εκτός η Ημαθία

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του «Βεροιώτη», για μια ακόμη φορά, η Ημαθία θα μείνει εκτός κυβερνητικού σχήματος, καθώς κανένας από τους τρεις κυβερνητικούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (Φρόσω Καρασαρλίδου, Γιώργος Ουρσουζίδης και Χρήστος Αντωνίου) δεν θα αναλάβει υπουργικό χαρτοφυλάκιο. Μια εξέλιξη που είναι ιδιαίτερα αρνητική για το νομό μας, καθώς σε θέσεις και αξιώματα θα βρίσκονται βουλευτές από άλλους νομούς.

4 σχόλια:

  1. Giati signomi perimene kaneis na ginoun ipourgoi? o tsipras oute ta onomata tous den xerei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βεροιωτη προσεχε τι γραφεις, γιατι θα εκτεθεις. Ο Ουρσουζιδης ειναι φαβορι για να αναλαβει υφυπουργος προστασιας του πολιτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τους έφαγε στην στροφή ο Καρανίκας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τρεις λαλουν και δυο χορευουν παλι κριμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ