Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πασίγνωστος επιχειρηματίας της Βέροιας ανοίγει beach bar στην Κέρκυρα

Πλώρη για το νησί των Φαιάκων έβαλε πασίγνωστος επιχειρηματίας της Βέροιας, που ετοιμάζεται πυρετωδώς για το φετινό καλοκαίρι. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Βεροιώτη», ο νεαρός επιχειρηματίας (με καταγωγή από τη Νάουσα), ο οποίος δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, ετοιμάζεται να μπει δυναμικά
στο κομμάτι του τουρισμού, επενδύοντας στη δημιουργία ενός συγκροτήματος με beach bar και πολυτελή καταλύματα στην Κέρκυρα. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως το deal έκλεισε μέσα στις γιορτές, αφού προηγήθηκαν πολλές επισκέψεις του επιχειρηματία στο νησί και διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους της Κέρκυρας. Τη Δευτέρα μάλιστα, αναμένεται να ταξιδέψει στο νησί των Φαιάκων όπου και θα «πέσουν» οι τελικές υπογραφές.

Πρόκειται για μια επένδυση πολλών χιλιάδων ευρώ, σε μια μεγάλη έκταση στη βόρεια πλευρά του νησιού, σημείο που αποτελεί έναν από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς. Στην μεγάλη αυτή επένδυση θα έχει στο πλευρό του και δύο πολύτιμους συνεργάτες, ο ένας εξ αυτών με μεγάλη εμπειρία στη νυχτερινή διασκέδαση, ως πρώην ιδιοκτήτης πολύ γνωστού bar στον πεζόδρομο της οδού Έλλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ