Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παλαιστίνιος από κέντρο φιλοξενίας προσφύγων επιτέθηκε σε γυναίκα στην Ημαθία - Τι αναφέρει η ίδια

Ένα άσχημο περιστατικό συνέβη πριν φύγει το 2017 στην Ημαθία. Το βράδυ της Παρασκευής 29 Δεκεμβρίου στο πάρκο του Δημ. Πρόιου στην πόλη της Αλεξάνδρειας ένας Παλαιστίνιος από το κέντρο φιλοξενίας των προσφύγων άρχισε να ακολουθεί νεαρή γυναίκα από την Αλεξάνδρεια η οποία έκανε βόλτα τον σκύλο της. Σε παράλληλο στενό, απέναντι από το 1ο Γυμνάσιο την έπιασε και έκανε άσεμνη χειρονομίας εις βάρος της. Όπως αναφέρει το alexandreia-gidas.gr, η ίδια δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια και αντέδρασε σπρώχνοντάς τον αλλά και καλώντας την αστυνομία η οποία άμεσα ακινητοποίησε τον δράστη.

Η ίδια κοινοποίησε το περιστατικό στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Χθες στις 9.30 το βράδυ, έβγαλα τον σκύλο μου βόλτα. Αλλοδαπός, παλαιστίνιος όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια από τη δομή φιλοξενίας προσφύγων, εδώ στην Αλεξάνδρεια, με ακολούθησε, με έπιασε και έκανε άσεμνη χειρονομία εις βάρος μου… Του έδωσα μια και βρέθηκε απέναντι, ενώ μου μιλούσε ειρωνικά στη γλώσσα του και έκανε άσεμνες χειρονομίες με το στόμα και τα χέρια του.

Φώναζα κι εκείνος απομακρυνόταν αδιάφορος, με αργό βήμα ενώ έκανε μορφασμούς σαν να μην έγινε τίποτα! Τον πήρα στο κατόπι και κάλεσα την αστυνομία. Μόλις είδε ότι ήμουν πίσω του γύρισε κι ερχόταν προς το μέρος μου.

Ήρθε τότε η αστυνομία κι εκείνος άρχισε να τρέχει αλλά οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν. Κατέθεσα μήνυση γιατί αύριο θα ήταν κάποια άλλη στη θέση μου ή κάποιο παιδί και ίσως με άσχημες συνέπειες.

Δωδεκάμηνη φυλάκιση εξαγοράσιμη με τριετής αναστολή η απόφαση. Ζούγκλα γίναμε σ' αυτό το κράτος που καταρρέει και σε λίγο δεν θα μπορούμε να κάνουμε βήμα από τα σπίτια μας... Έλεος!

Κοινοποιώ το περιστατικό για να δοθεί περισσότερη προσοχή στην κυκλοφορία τις βραδυνές ώρες… Προσοχή στα παιδιά μας! Δεν ζούμε πια σε χωριό… Αθήνα γίναμε»!

2 σχόλια:

  1. ΑΝΑΣΤΟΛΗ;ΔΗΛΑΔΗ ΤΙΠΟΤΕ. ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΣΤΟΛΗ; ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΜΕΣΑ. ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΑΠΕΛΑΣΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ατιμωρησία παντού.
    Ελλαδα,το ξέφραγο αμπέλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ