Quantcast

http://picasion.com/

Πάγωσαν οι υποστηρικτές Σώρρα στη Βέροια μετά την ανακοίνωσή του για τα χρέη

Παγωμένοι παρακολουθούν τις εξελίξεις οι υποστηρικτές του Αρτέμη Σώρρα στην Βέροια μετά το κάλεσμα που απήυθυνε ο ίδιος στους οπαδούς του να πληρώσουν τα χρέη τους σε δημόσιους οργανισμούς και τράπεζες με χρήματα. Οι 150 υποστηρικτές της «Ελλήνων Συνέλευσις» στην Βέροια άκουσαν με ενδιαφέρον το νέο ηχητικό του μήνυμα στο οποίο ανέφερε ότι
αν δεν δώσουν χρήματα, δεν πρόκειται να σταματήσει κανένας πλειστηριασμός. Στο παρελθόν μάλιστα ο Σώρρας καλούσε τους υποστηρικτές του να πληρώνουν τα χρέη με τα περιβόητα «ομόλογα» στο όνομά του. «Ο τρόπος για να μπεις σε μια νομική διαδικασία και να γλιτώσεις το σπίτι σου, να γλιτώσεις τη ζωή σου και να πας απέναντι σε ένα τεράστιο κτήνος καθεστωτικό, να το λιώσεις, είναι μόνο να αποπληρώσεις με χρήματα», αναφέρει μεταξύ άλλων. Όπως λέει, τα μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις θα πρέπει να ξεχρεώσουν γιατί η… απελευθέρωση όλων και του ιδίου φυσικά, κρέμονται από αυτή τη διευθέτηση των οφειλών.

2 σχόλια:

  1. Πρῶτα νὰ κοιτάξουν νὰ γλυτώσουν τὴν ψυχή τους ἀπὸ τὶς διαβολικὲς πλάνες τοῦ ἄφραγκου νεοπαγανιστὴ ἀπατεῶνα, καὶ μετὰ καὶ τὴν περιουσία τους._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ, ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΕ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ, ΕΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.

    ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΖΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΔΕΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΖΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ.

    ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΑ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ, ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

    ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΟΥ, ΕΛΛΗΝΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΜΕ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΣΚΥΜΜΕΝΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΣ, ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΣ, ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΖΩΗ (ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ), ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ, ΟΛΑ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΘΥΜΩΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

    ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ.
    Ε.ΣΥ. ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ, ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300 ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΤΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ (Ε.ΣΥ.).

    Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ