Quantcast

http://picasion.com/

Με τη δωρεά 10 Υπολογιστών ενισχύθηκε το Δημοτικό Σχολείο Βεργίνας - Παλατιτσίων

Στην προσφορά δέκα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στο Δημοτικό Σχολείο Βεργίνας - Παλατιτσίων προχώρησαν πριν από λίγες μέρες τρεις ιδιώτες, για την ενίσχυση του εκπαιδευτικού έργου των δασκάλων και την ενίσχυση της δημιουργικότητας των μαθητών. Ο Διευθυντής, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του σχολείου, δημιούργησαν
ένα όμορφο βίντεο για να τους ευχαριστήσουν. Δείτε το βίντεο και το μήνυμά τους:



«Ο Διευθυντής και οι εκπαιδευτικοί του Δημοτικού Σχολείου Βεργίνας - Παλατιτσίων, ιδιαιτέρως δε οι μαθητές του Σχολείου μας, αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για την ευγενική χειρονομία προσφοράς δέκα σύγχρονων και πλήρως εξοπλισμένων ηλεκτρονικών υπολογιστών, προς ενίσχυση του εκπαιδευτικού μας έργου, στους κυρίους Κωνσταντίνο Δροσάτο, Σταύρο Βουγιουκλάκη, Στράτο Ταβουλαρέα.
Η προσφορά αυτή αποτελεί για εμάς ξεχωριστή πράξη, όχι μόνο γιατί μας εξασφαλίζει επιπλέον εργαλεία δουλειάς αλλά και γιατί, πέρα των άλλων, είναι φωτεινό παράδειγμα ειλικρινούς συμμετοχής και απόδειξη κοινωνικής αλληλεγγύης και συμπαράστασης στο δύσκολο έργο της εκπαίδευσης των μαθητών μας.
Με απεριόριστη εκτίμηση και τις θερμότερες ευχαριστίες του Συλλόγου Διδασκόντων, των μαθητών και των γονέων τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ