Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μαγνητική ο Μπλέτσας στη Βέροια

Αναγκαστική ήταν η αλλαγή του Γιώργου Μπλέτσα στο 38ο λεπτό της συνάντησης μεταξύ της Βέροιας και των Τρικάλων. Ο 23χρονος κεντρικός μέσος της «Βασίλισσας του Βορρά» έχει πρόβλημα στο δικέφαλου του δεξιού ποδιού του και θα υποβληθεί σε μαγνητική την Δευτέρα 8 Ιανουαρίου για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασης. Θυμίζουμε πως η ομάδα της Ημαθίας έχει μείνει
με μόλις 19 παίκτες στο ρόστερ της (οι τρεις είναι τερματοφύλακες), κατά συνέπεια η κάθε απώλεια θα αποτελεί «πονοκέφαλο» για τον Απόστολο Χαραλαμπίδη. Ειδικά όταν πρόκειται για ενδεκαδάτο ποδοσφαιριστή όπως ο Μπλέτσας, ο οποίος ξεκίνησε βασικός με την φανέλα της Βέροιας τα 8 από τα συνολικά 9 ματς στο φετινό πρωτάθλημα της Football League. Την ίδια ώρα, τα χέρια της ΠΑΕ όσον αφορά το μεταγραφικό κομμάτι είναι δεμένα, διότι προέχει η συνέπεια απέναντι στο υπάρχον ρόστερ και οι καταβολές παλαιότερων υποχρεώσεων. Βέβαια, αν βρεθεί ένα καλός και ποιοτικός ποδοσφαιριστής με λίγα χρήματα, τότε υπάρχει ένα παράθυρο να ενισχυθεί η ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ