Quantcast

http://picasion.com/

Λόγια καρδιάς από τον Γιώργο Κικερίδη

«Μπήκε σχέδιο οικονομικού νοικοκυριού»
Ιδιαίτερα συγκινητικός, αλλά και αισιόδοξος για την πορεία της Βέροιας εμφανίστηκε ο Γιώργος Κικερίδης. Ο έμπειρος τεχνικός διευθυντής της «Βασίλισσας του Βορρά» στην κοπή πίτας που πραγματοποιήθηκε στο «Κτήμα Αλέξανδρος» μίλησε για όλους και για όλα και τόνισε με έμφαση πως
η ομάδα είναι σε πολύ καλό οικονομικό δρόμο και ότι έχει μπει σε διαδικασία νοικοκυριού. 
«Η παρουσία και η συμπαράσταση κάποιων ατόμων που βρίσκονται σήμερα εδώ, μας ανεβάζει το ηθικό και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το φετινό δύσκολο έργο. Είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια της χρονιάς, γιατί αυτά είναι και τα μηνύματα έχω από πλευράς Διοίκησης. Οι ποδοσφαιριστές φέτος, έδωσαν το δικό τους μήνυμα με την αγωνιστική τους παρουσία και πιστεύω πως το 2018 θα είναι ένας χρόνος που θα φέρει τη Βέροια σε μια ομαλή κατάσταση, πρώτα οικονομική»
Στην συνέχεια, θέλησε να περάσει ένα σύνθημα πως: «Η Βέροια δεν είναι ούτε ο Γιώργος, ούτε ο Θόδωρος, ούτε ο Κώστας. Βέροια είναι η Βέροια και δεν είναι οι τρεις προηγούμενοι πρόεδροι, κάτι που πρέπει να αλλάξει στη νοοτροπία του κόσμου. Η ομάδα είναι σε πολύ καλό οικονομικό δρόμο. Μπήκε ένα μεγάλο σχέδιο "νοικοκυριού". Κάνουμε μια τεράστια προσπάθεια, στεναχωριέμαι που κάποιοι δεν έρχονται στο γήπεδο να την δούνε από κοντά. Είμαι ευχαριστημένος από την προσέλευση του κόσμου στα τελευταία ματς και πιστεύω πως σιγά σιγά θα έρθει περισσότερος κόσμος». 
Δεν λησμόνησε να ευχαριστήσει προσωπικά τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές που καταφέρνουν να κρατάνε την ομάδα σε ένα ανταγωνιστικό επίπεδο, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Είμαι ευχαριστημένος, καθώς η συγκομιδή είναι μεγαλύτερη από αυτή που ελπίζαμε, με 13 πόντους σε 8 παιχνίδια». Τέλος, ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους, τον ιδιοκτήτη του «Κτήμα Αλέξανδρος» κ. Αλέκο Μαργαρίτη, για την προσφορά του γεύματος, τον Νίκο Κουτόβα για την προσφορά της Βασιλόπιτας και των γλυκών και τον πρόεδρο των παλαιμάχων Τάκη Παπατζίκο.

1 σχόλιο:

  1. που ειναι η επσ ημαθιας;οταν ηταν σουπερλινγκ ολοι εκει τωρα τρεχουν στα χωρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ