Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κινητοποίηση ενάντια στο Πολυνομοσχέδιο πραγματοποίησαν στη Βέροια οι Συνταξιούχοι ΙΚΑ

Απεργιακή κινητοποίηση πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής 12/1 το Σωματείο συνταξιούχων ΙΚΑ Βέροια, με αφορμή το πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή, που μεταξύ άλλων πλήττει τα δικαιώματα των συνταξιούχων και περιλαμβάνει αλλαγές στην προκήρυξη απεργιών. Το ραντεβού δόθηκε στην πλατεία Ωρολογίου, όπου χαιρετισμό απηύθυνε η Ιωάννα Σοφρόνωφ
ενώ την κεντρική ομιλία πραγματοποίησε η πρόεδρος του Σωματείου Βασιλική Αθανασιάδου. Η κ. Αθανασιάδου έκανε εκτενή αναφορά και στην καλλιέργεια φαρμακευτικής κάνναβης, που όπως είπε, με όχημα τη «φαρμακευτική» τάχα χρήση της κάνναβης, επιχειρείται η πλήρης αποποινικοποίηση των ναρκωτικών και η μετατροπή των αγροτών σε εργάτες γης πολυεθνικών εταιρειών. Οι συνταξιούχοι ανανέωσαν το ραντεβού τους τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018 στην πλατεία Ωρολογίου στις 6 το απόγευμα για εκ νέου κινητοποίηση και προχώρησαν σε πορεία στο κέντρο της Βέροιας. Δείτε φωτογραφίες:




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ