Quantcast

http://picasion.com/

Επέστρεψε σε ομάδα της Ημαθίας ο Καφές

Ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων απέκτησε τον έμπειρο επιθετικό Δημήτρη Καφέ από την Προποντίδα Νέου Μαρμαρά όπου αγωνίζονταν την φετινή αγωνιστική περίοδο. Έτσι με την έναρξη της νέας χρονιάς ο Μέγας θα διαθέτει στο ρόστερ του τους δύο περσινούς πρώτους σκόρερ της Α1 τον Γιώργο Κίτσα και Δημήτρη Καφέ. Ο 37χρονος επιθετικός
την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στην ΑΕ Αλεξάνδρειας με την οποία πέτυχε 35 γκολ. Γνωστός σε όλους τους φιλάθλους της Ημαθίας καθώς έχει περάσει από πολλές ομάδες ενώ τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε σε ΦΑΣ Νάουσα(3 χρόνια) και ΑΕ Αλεξάνδρειας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων:

«Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την απόκτηση του Δημήτρη Καφέ!

Ο 37χρονος επιθετικός δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς πρόκειται για έναν από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που πέρασαν από τα ερασιτεχνική γήπεδα της Ημαθίας, αλλά και με σημαντικές παρουσίες παλαιότερα σε επαγγελματικούς συλλόγους.

Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη στην οικογένεια του Μέγα Αλέξανδρου και του ευχόμαστε πολλά γκολ με την πράσινη φανέλα!»

Δείτε στο video του emvolos.gr που ακολουθεί τις δηλώσεις Παπαδόπουλου, Καφέ για την μεγάλη μεταγραφή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ