Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Την Βασιλόπιτά της έκοψε η ΠΑΕ Βέροια

Μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 12 Ιανουαρίου η κοπή πίτας της ΠΑΕ Βέροια. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο «Κτήμα Αλέξανδρος» στις Σαραντόβρυσες και ήταν μια ευγενική χορηγία του ιδιοκτήτη του κέντρου κ. Αλέκου Μαργαρίτη, ενός εκ των θερμότερων υποστηρικτών της ομάδας.
Σύσσωμη η ΠΑΕ, οι ποδοσφαιριστές, το προπονητικό τιμ, τα μέλη της διοίκησης και το προσωπικό αλλά και ο πρόεδρος των παλαιμάχων Τάκης Παπατζίκος, τίμησαν την εκδήλωση.
Αρχικά τον λόγο πήρε ο τεχνικός διευθυντής της «Βασίλισσας του Βορρά» Γιώργος Κικερίδης, ο οποίος αφού ευχήθηκε υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά, τόνισε πως είναι ιδιαίτερα αισιόδοξος για την πορεία της Βέροιας και ότι η ομάδα θα βρει την οικονομική γαλήνη που της έλειψε τους προηγούμενους μήνες. 
Στη συνέχεια, μίλησε ο Τάκης Παπατζίκος που με συγκινητικά λόγια προσπάθησε να μιλήσει απευθείας στις καρδιές των ποδοσφαιριστών, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως θα πρέπει να έχουν πίστη στις δυνατότητές τους και να κάνουν όνειρα.
Στην κεντρική πίτα, που έκοψε ο κ. Κικερίδης, τυχερό ήταν το κομμάτι που αναλογούσε στους δημοσιογράφους, ενώ στα πιτάκια που μοιράστηκαν σε όλους, (όλα μια ευγενική χορηγία του Ζαχαροπλαστείου «LIDO»), τυχερός ήταν ο Γιώργος Μέξης. Δείτε φωτογραφίες:











































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ