Quantcast

http://picasion.com/

Έκοψε την πίτα του το Γηροκομείο Βέροιας

Την κοπή της Βασιλόπιτας για το 2018 πραγματοποίησε το πρωί της Κυριακής 21/1 το Δ.Σ. του Αδελφάτου Γηροκομείου Βέροιας και της Μ.Φ.Η. «Σωσσίδειο Γηροκομείο Βέροιας». Παρόντες στην εκδήλωση ο βουλευτής Ημαθίας Γιώργος Ουρσουζίδης, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο Διοικητής της ΙΜΠ Υποστράτηγος Γεώργιος
Βύνιος, ο Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης & Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας Βόρειου Ελλάδας, Αστυνομικός Διευθυντής Διονύσιος Κούγκας, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας Βασίλης Διαμαντόπουλος, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας Φώτης Καραβασίλης, εκπρόσωπος της Αντιπεριφέρειας και βουλευτών, το προσωπικό, οι τρόφιμοι, καθώς και φίλοι του Γηροκομείου.  
Την πίτα ευλόγησε ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτης Αθηναγόρας Μπίρδας, ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Βέροιας κ. Παντελεήμων, ο οποίος απουσίαζε στη Θεσσαλονίκη για να παραβρεθεί στο πολυαρχιερατικό συλλείτουργο στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου και στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, μαζί με άλλους Μητροπολίτες. Μετέφερε τις ευχές του Μητροπολίτη για καλή χρονιά και παρέδωσε στην πρόεδρο του Αδελφάτου κ. Μούρτζιου το ποσό που συγκεντρώθηκε από τον έρανο της Μητρόπολης που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, ποσό που ανέρχεται στα 4.500€.
Το λόγο πήρε η πρόεδρος του Αδελφάτου Γηροκομείου Βεροίας Ευδοξία Μούρτζιου - Χατζηευστρατιάδου, που αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους και το ΔΣ για τη βοήθειά του, αναφέρθηκε στη μεγάλη ανακούφιση που προσφέρουν οι δωρητές στην καθημερινή λειτουργία του Γηροκομείου, ειδικά στους δωρητές των γευμάτων. Ειδική αναφορά έκανε στο προσωπικό του Γηροκομείου που εργάζεται με ευσυνειδησία και φιλότιμο. Η συμβολή και η συμπαράσταση όλων κρατούν όπως είπε το Γηροκομείο σε υψηλό επίπεδο, να παραμένει ένα «κόσμημα» για την πόλη μας και ένας χώρος που οι γονείς μας μπορούν να ζουν άνετα και με αξιοπρέπεια.
Στη συνέχεια το λόγο πήρε η Πρόεδρος της Μ.Φ.Η. «Σωσσίδειο Γηροκομείο Βέροιας» Μαρία Κάτσιου, ευχαριστώντας όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και που βρίσκονται καθημερινά στο πλευρό του Γηροκομείου σε ότι τους ζητηθεί, καθώς και τους δωρητές, τους εργαζομένους  και τους συνεργάτες, με μια παράκληση να καταφέρουν όλοι μαζί ενωμένοι, να βγάλουν τη δύσκολη χρονιά που ξεκίνησε. 
Ακολούθησε η κοπή της Βασιλόπιτας και δεξίωση στο σαλόνι του Γηροκομείου. Δείτε φωτογραφίες:






























ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ