Quantcast

http://picasion.com/

Δεσμεύσεις της ΠΑΕ Βέροια για να παραμείνει ο Χαραλαμπίδης

Πληρωμές και μεταγραφές προβλέπουν οι δεσμεύσεις που ανέλαβε η διοίκηση της Βέροιας στη συνάντηση με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη για να παραμείνει στο πόστο του ο Καστοριανός τεχνικός. Επίσης, οι άνθρωποι που κρατούν τα ηνία της ΠΑΕ υποσχέθηκαν ότι θα στρώσει και οργανωτικά η ομάδα με πρώτες προτεραιότητες την παρουσία γιατρού και φυσικοθεραπευτή στις προπονήσεις. Ήδη μάλιστα στο πρόγραμμα της Τετάρτης εμφανίστηκε φυσικοθεραπευτής, ενώ αναμένονται γενικότερες εξελίξεις -βάσει των δεσμεύσεων- μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Πρόβλημα με τους Γκανέζους 

Στην προπόνηση δεν μετείχαν η Γκανέζοι Τζίντεον Οφόρι Οφέι, λόγω τραβήγματος και ο Άλεξ Γιαμόα, που χρειάστηκε να νοσηλευτεί τις προηγούμενες ημέρες, ενώ έβγαλε όλο το πρόγραμμα ο Γιώργος Μπλέτσας.

Κανονικά παραβρέθηκε και ο Καμερουνέζος Ρούνεΐ Βακενβάι, ο οποίος έχει συμφωνήσει με τον Αστέρα Τρίπολης ενόψει του καλοκαιριού που μένει ελεύθερος. Μία εξέλιξη που επιβεβαιώνει την ικανότητα του coach Αποστόλου Χαραλαμπίδη να αναδεικνύει μέσα από την καθημερινή δουλειά νέους παίκτες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ