Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δεν σου βγήκε το Βουκουρέστι; Μπορεί να σου βγει ο ΣΥΡΙΖΑ!

Του Γιώργου Σ. Χατζηγεωργίου
Είσαι η υπερδύναμη και θέλεις να προωθήσεις τα συμφέροντά σου στα Βαλκάνια, που περνάνε μέσα από την σταθεροποίηση του προτεκτοράτου σου. Ατυχώς, έρχονται σε αντίθεση με τα συμφέροντα ενός άλλου συμμάχου σου στην περιοχή, της Ελλάδας. Δεν έχεις κανένα μένος εναντίον των Ελλήνων.

Ίσα ίσα που τους συμπαθείς, ως κάτι εξωτικό. Άλλωστε νιώθεις ο συνεχιστής του πολιτισμού που γέννησε αυτός ο τόπος. Πλην όμως, η ατζέντα σου έχει καθοριστεί. Οι αποφάσεις έχουν ληφθεί και οι επιδιώξεις σου δεν αλλάζουν. Επιθυμείς την νομιμοποίηση της προκεχωρημένης βάσης σου, αίροντας το μόνο πραγματικό εμπόδιο: τις αντιρρήσεις τις Ελλάδας.

Πότε θα υπάρξει καλύτερη ευκαιρία για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου από τη σημερινή; Που θα βρεις άλλη κυβέρνηση τέτοια, πιο βολική και χωρίς αντιστάσεις; Υπάρχει κάποιο άλλο κόμμα στην Ελλάδα που ακόμα και παραχωρώντας νέτο σκέτο Μακεδονία, θα υποστεί μικρότερη φθορά στη βάση του από τον ΣΥΡΙΖΑ; Δεν υπάρχει. Ούτε καν το ΚΚΕ, στο οποίο στεγάζονται και Έλληνες με ιδιότυπο μεν, πατριωτισμό δε.

Μην καθυστερείς. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ, στην κυβέρνηση, στη φούρια του απάνω, ζωντανός, έτοιμος, πρόθυμος! Θα έπρεπε να είσαι ανόητος, για να μην εκμεταλλευτείς αυτή τη συγκυρία. Με την εθνική αυτοπεποίθηση να έχει τρωθεί, τον λαό κουρασμένο, πολυδιασπασμένο και αποπροσανατολισμένο και το κυριότερο, με την κυβέρνηση «όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω, όλα τα πουλάω» των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, δεν μπορεί να μην προσπαθήσεις τουλάχιστον. Υποχρεούσαι. Θα κατηγορηθείς αν δεν το κάνεις.

Άλλωστε, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι μόνος του. Πίσω από την αποκοτιά του θα κρυφτούν και πολλοί άλλοι που ήθελαν, αλλά δεν τόλμαγαν. Πρέπει λοιπόν να προσπαθήσεις. Δεν σου βγήκε το Βουκουρέστι, μπορεί να σου βγει ο ΣΥΡΙΖΑ! Ίδωμεν.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ