Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Υπερπαραγωγή το εορταστικό σποτ της ΕΛ.ΑΣ. - Επιστρατεύτηκαν τα ΕΚΑΜ για στολιστεί έλατο

Τι σκαρφίστηκε πάλι η Ελληνική Αστυνομία για να ευχηθεί καλές γιορτές; Όλοι θυμόμαστε πέρυσι το επικό εορταστικό σποτάκι, εμπνευσμένο από την τρέλα της εποχής, το Mannequin Challenge. Φέτος, το σποτάκι είναι ολόκληρη υπερπαραγωγή, καθώς επιστρατεύτηκαν όλες οι Υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ., πυροτεχνουργοί,
ΔΙ.ΑΣ, ρομπότ, ποδηλάτες, ΜΑΤ, σκυλιά, άνδρες της ΟΠΚΕ, το εγκληματολογικό, τροχονόμοι, ΕΚΑΜίτες, μια νυχτερινή πτήση ελικοπτέρου, μέχρι και η αστυνομική μπάντα! Ο λόγος που σήκωσε στο πόδι όλη την Αστυνομία; Ένας συναγερμός για επείγουσα επέμβαση σε σκηνικό εγκλήματος... αστόλιστου Χριστουγεννιάτικου δέντρου! 
Σε χρόνο dt καταφθάνουν όλοι στο σημείο και ο πυροτεχνουργός ενώνει τις πρίζες και βάζει μπρος τα λαμπάκια. Η μουσική υπόκρουση αλλάζει και πλέον ακούγονται χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Στη συνέχεια, ένα ρομπότ από αυτά που χρησιμοποιούνται στις επιχειρήσεις εξουδετέρωσης ύποπτων πακέτων, δίνει ένα στολίδι στο λαγωνικό Κ9 να το μυρίσει και αφού δίνει ο ΟΚ, ξεκινάει ο στολισμός. Τέλος, το αστέρι στη κορυφή τοποθετεί ένας ΕΚΑΜίτης που κατεβαίνει με σκοινί από ελικόπτερο! Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ