Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα «λιοντάρια»... κατασπάραξαν τη «Βασίλισσα» με 1 - 0

Σε ένα μέτριο παιχνίδι, χωρίς πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, ο Πανσερραϊκός μπήκε με άγριες διαθέσεις, μπόρεσε να κυριαρχήσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να πάρει τη νίκη με 1-0 από τη Βέροια. Ο Πανσερραϊκός στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, η μπάλα περνούσε κυρίως από τα πόδια των παικτών του, αλλά αναλογικά δεν κατάφερε να δημιουργήσει όσες φάσεις θα μπορούσε.
Μάλιστα ενώ στο ξεκίνημα του αγώνα ήταν αυτός που πίεζε προς το γκολ, η Βέροια σε δύο περιπτώσεις, στο 19΄ με τον Μπλέτσα και στο 22΄ με τον Λίταινα απείλησε την εστία του Ρίστις με τον Σέρβο να κρατάει το μηδέν και τον Γκούρτσα να του το… ξεπληρώνει στο 32', στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Θωμά Τριανταφυλλόπουλου, που έκανε ντεμπούτο για τη Βέροια, πετυχαίνοντας το 1-0 μετά από φάση διαρκείας και αφού πρώτα οι αμυντικοί της Βέροιας είχαν απομακρύνει την μπάλα πάνω στην γραμμή σε πρώτο χρόνο. 
Όπως είναι λογικό η εμπειρία των Σερραίων έναντι της απειρίας της Βέροιας ήταν καταλυτική στην συνέχεια του αγώνα, καθώς οι φιλοξενούμενοι ουσιαστικά δεν μπόρεσαν ποτέ να μπούνε δυναμικά στην διεκδίκηση του ματς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ