Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Spot Team» δώρα για τα κορίτσια του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας

Με όμορφα γυναικεία χαμόγελα πλημμύρισε πριν από λίγες ημέρες η «Spot Team». Σύσσωμη η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, μαζί με τον προπονητή της Γιάννη Γιάννου, επισκέφθηκαν το κατάστημα αθλητικής και casual ένδυσης «Spot Team» του Τέλη Ευθυμιάδη, όπου και δέχθηκαν πολλά δώρα. Τα κορίτσια του Γιάννη Γιάννου
είχαν κάθε λόγο να χαμογελάνε, έπειτα από την ανατροπή του σκορ και τη νίκη που πέτυχαν την Κυριακή, που τους έφερε στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής κατηγορίας.
Όλες οι αθλήτριες έλαβαν από μια σακούλα με ρούχα από την κολεξιόν της «Spot Team» αλλά και από μια κάρτα μέλους «Spot Team club», με μόνιμη έκπτωση για όλες τις αγορές τους από το  κατάστημα. Τα κορίτσια ευχαρίστησαν τον κ. Ευθυμιάδη και ο ίδιος ευχήθηκε στην ομάδα και τον προπονητής της Καλές Γιορτές, με υγεία και πάντα επιτυχίες και σύντομα να πετύχουν τον επόμενο στόχο τους, που είναι να τις απολαμβάνουμε στα σαλόνια της Α' Εθνικής. 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ