Quantcast

http://picasion.com/

Πάει για μεταγραφικό... φρένο η «Βασίλισσα»

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην προχωρήσει σε μεταγραφές η Βέροια, αφού προέχει για την ΠΑΕ η οικονομική συνέπεια απέναντι στο φετινό ρόστερ, αλλά και η κάλυψη των υποχρεώσεων του παρελθόντος. Συνηθίζεται στην Ελλάδα, μια ομάδα να ανακοινώνει μεταγραφές και από την άλλη πλευρά, άλλοι παίκτες να καταθέτουν προσφυγή ενταντίον της. Η
Βέροια στην προκειμένου περίπτωση θέλει να αποφύγει τα λάθη του παρελθόντος. Πρόθεση λοιπόν της διοίκησης είναι να προσωρήσει σε νέες προσθήκες. Άλλωστε οι ποδοσφαιριστές παρ' όλο το νεανικό της ηλικίας τους έχουν αντοποκριθεί πλήρως στα καθήκοντά τους. Ο προπονητής της «Βασίλισσας» σε δηλώσεις του είχε κάνει μια νύξη για ενίσχυση, ωστόσο με τα τωρινά δεδομένα, θεωρείται χλωμό αυτό το ενδεχόμενο. Εκτός και αν προκύψει κάποια πώληση βασικού ποδοσφαιριστή ή βρεθεί μεταγραφή με πολύ λίγα χρήματα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ