Quantcast

http://picasion.com/

Έχασε με 32-27 ο Φίλιππος από τον Ολυμπιακό

Με τη νίκη αυτή οι Πειραιώτες διατήρησαν το εντός των συνόρων αήττητό τους και παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας. Για να γίνει αυτό χρειάστηκαν επτά διαδοχικά τέρματα του Δημήτρη Τζηρά στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου που ανέτρεψαν την κατάσταση για την ομάδα του Πειραιά που τα βρήκε σκούρα. Φουριόζος μπήκε ο Φίλιππος Βέροιας στην αναμέτρηση. Οι
φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν γρήγορα γρήγορα με 5-3 με τον Αποστολίδη στο πρώτο δεκάλεπτο κι ενώ ο Ψωμιάδης έπιασε πέναλτι του Τζηρά το 3-2 υπέρ του Φίλιππου. Η ομάδα της Βέροιας συνέχισε να ελέγχει την αναμέτρηση και προηγήθηκε για πρώτη φορά με τρία τέρματα (7-4) με τον Ζευγαρόπουλο στο 15ο λεπτό.

Η διαφορά έφτασε στο πέντε γκολ (13-8) με τον Αποστολίδη στο 23ο λεπτό. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να αντιδράσει και κατάφερε να μειώσει σε 17-14 με τον Στουμπή που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα μπήκε αποφασισμένη στο δεύτερο ημίχρονο. Από το 18-15 με τον Κωστακίδη οι Πειραιώτες έτρεξαν σερί 7-0 με ισάριθμα τέρματα του Τζηρά και έφερε την κατάσταση τούμπα (22-18) στο 41ο λεπτό. Οι Βεροιώτες προσπάθησαν να ξαναμπούν στο παιχνίδι αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν με τον Ολυμπιακό να διατηρεί το αήττητό του στο πρωτάθλημα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ