Μουσική βραδιά για την ψυχική υγεία διοργάνωσε ο ΣΟΦΨΥ Ημαθίας

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18/11 στο Κέντρο «ΡΕΜΒΗ» η Βραδιά Ψυχικής Υγείας που διοργάνωσε ο ΣΟΦΨΥ Ημαθίας, με τη συμμετοχή πολλών φίλων του Συλλόγου που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Καλό φαγητό, εξαιρετική παραδοσιακή μουσική και χορός, ευχαρίστησαν τους συμμετέχοντες, τους οποίους και ευχαριστεί θερμά το Δ.Σ.
του ΣΟΦΨΥ. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν και οι δράσεις του Συλλόγου για το επόμενο διάστημα (εκτός των Ομάδων του) που είναι:
- Το Χριστουγεννιάτικο παζάρι από τις 4 έως τις 8 Δεκεμβρίου στον όροφο του Cafe [McOza], με χειροποίητες δημιουργίες των εθελοντριών του Συλλόγου
- Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στις 10 το πρωί, Χριστουγεννιάτικο στόλισμα της Στέγης Δημιουργίας σε ένα γιορτινό και ζεστό κλίμα.
- Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στις 11 η ώρα θα γίνει Αγιασμός της Στέγης Δημιουργίας για τη συμπλήρωση τριών χρόνων λειτουργίας της (10/12/2014 εγκαίνια - 10/12/2017)

- Τέλος παρουσιάστηκε το μηνιαίο Ημερολόγιο τοίχου του 2018 του ΣΟΦΨΥ Ημαθίας, το οποίο αφιερώνεται στην Ομάδα Ζωγραφικής των ληπτών, έργα των οποίων παρουσιάζονται σε αυτό, με τη φροντίδα των εθελοντριών Ελπίδας Καλογερίδου, Παιδαγωγού - Εικαστικού και της Ψυχολόγου Κυβέλης Καλαϊτζή , με τη στήριξη των Φροντιστηρίων «Λέξις» και των εκδόσεων Super Course.


Δημοφιλείς αναρτήσεις