Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τους «Μαχόμενους Δικηγόρους» Βέροιας παρουσίασε ο Φώτης Καραβασίλης (φωτο)

Το συνδυασμό του «Μαχόμενοι Δικηγόροι» παρουσίασε σε συνέντευξη τύπου το μεσημέρι της Τρίτης 21/11 στις «Φλαμουριές», ο υποψήφιος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας Φώτης Καραβασίλης. Η ομάδα του αποτελείται από 8 Δικηγόρους από όλο το νομό, ενώ το όνομα του συνδυασμού αντανακλά απόλυτα, όπως είπε, την καθημερινότητά
τους, ως μαχόμενοι. Χαρακτήρισε την ομάδα του αξιόμαχη και δυνατή, έτοιμη να αγωνιστεί για τα προβλήματα των δικηγόρων και θεώρησε τιμή του που οι συγκεκριμένοι συνάδελφοι την απαρτίζουν. Μάλιστα τη χαρακτήρισε ως την καλύτερη.  
Ζήτησε από τους συναδέλφους του καθαρή εντολή καθώς όπως είπε «Είμαστε μια ομάδα που συνδυάζουμε και εμπειρία, με άτομα που ήταν στην παλιά διοίκηση αλλά και νεοεισερχόμενα άτομα. Θέλω καθαρή εντολή από τους συναδέλφους, για να μπορέσουμε να πετύχουμε κάποια πράγματα με τους ανθρώπους που επέλεξα δίπλα μου. Δε θέλω να είμαι πρόεδρος μαριονέτα». 
Αναφέρθηκε στη συνέχεια και στους στόχους της ομάδας. «Πρώτος στόχος να αναδειχθεί και να αξιοποιηθεί το παλιό Δικαστικό Μέγαρο, που είναι η ζωντανή ιστορία των Δικηγόρων. Άλλοι στόχοι είναι να μην κλείσουν τα δυο Ειρηνοδικεία. Επίσης θα οριστεί σύμβουλος υπηρεσίας που θα δέχεται οποιοδήποτε ζήτημα και πρόβλημα προκύπτει σε συναδέλφους. Δίνουμε την υπόσχεση ότι θα αγωνιστούμε για να δώσουμε λύση στα προβλήματα των δικηγόρων και να πάει μπροστά η Ημαθία. Στόχος μας επίσης είναι να ανοίξουμε το Σύλλογο προς τα έξω, να γίνει εξωστρεφής. Επίσης να μένει το χρήμα στην πόλη και οι μεγάλες επιχειρήσεις της Βέροιας να μη στρέφονται σε δικηγόρους από άλλες πόλεις. Να αλλάξουμε την εικόνα των δικηγόρων. Δε θα μείνουμε μίζεροι, θα προχωρήσουμε μπροστά να λύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα προβλήματα».
Η ομάδα του όπως είπε έχει και κάποιους συμβολισμούς, καθώς ήθελαν να δώσουν ένα ουσιαστικό περιεχόμενο. Τα άτομα που συμμετέχουν είναι 8, όσοι και οι σταυροί που έχουν δικαίωμα να βάλουν οι συνάδελφοι. Ο δεύτερος συμβολισμός είναι η μοναδική γυναίκα της ομάδας, μια γυναίκα δικηγόρος που κάνει για δέκα και μπορεί να βάλει τις βάσεις να λυθούν πολλά προβλήματα υποχρεώσεων των γυναικών δικηγόρων.
Στη συνέχεια παρουσίασε έναν έναν τους υποψηφίους της ομάδας του. Πρόκειται για τους:
- Παναγιώτης Δαβόρας
- Χασιώτης Μιχάλης
- Δημήτρης Λιάπης
- Θωμάς Παπαδόπουλος
- Σοφία Ζεϊμπέκη
- Δημητρης Μπατζιάκας
- Κώστας Τσιλιγκερίδης
- Γιώργος Χατζόγλου














ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ