Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Της καληνύχτας το φιλί έδωσε ο Σάκης Ρουβάς στη Μαρία Θεοχαροπούλου (video)

Στο πρώτο της battle του «The VOICE of Greece» διαγωνίστηκε το βράδυ της Πέμπτης η Μαρία Θεοχαροπούλου. Η Βεροιώτισσα τραγουδίστρια επιλέχθηκε να κάνει ντουέτο με τη Μάρα Τζίμα στο τραγούδι «Της καληνύχτας τα φιλιά». Όπως δήλωσε η Μαρία στη συνέντευξή της κατά τη διάρκεια των προβών, χάρηκε μεν που θα έκανε ντουέτο με
την Μάρα, στεναχωρήθηκε και αγχώθηκε δε γιατί η συγκεκριμένη κοπέλα είναι επαγγελματίας. Μάλιστα είπε με χιουμοριστική διάθεση «Που πάω ο άμαχος πληθυσμός;»!
Η Μαρία βγήκε στη σκηνή, έχοντας στο πλευρό της, ανάμεσα στο κοινό, τη μητέρα και δυο φίλους της. Ο Σάκης Ρουβάς παρακολουθούσε τις παίχτριές του με υπερηφάνεια και προβληματισμό, αφού και οι δυο ήταν πολύ καλές. 
Δυστυχώς στο τέλος, η Μαρία μας ήταν αυτή που αποχώρησε από το πρώτο battle, κάτι που αντιμετώπισε με χαμόγελο και γλυκύτητα, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει ξανά και ξανά τον κόουτς Σάκη Ρουβά για όσα της έμαθε στο σύντομο αυτό ταξίδι της στο «The VOICE». 
Η Μαρία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, θέλησε να ευχαριστήσει όσους τη στήριξαν και να μας διαβεβαιώσει ότι το VOICE ήταν μόνο η αρχή. «Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και την στήριξη που μου δείχνετε!! Δυστυχώς, το μουσικό ταξίδι στο the voice τελειώνει εδώ αλλά... Η αγάπη μου για το τραγούδι μεγαλώνει... Όλα τώρα αρχίζουν! », είπε η γλυκιά Μαρία και εμείς της το ευχόμαστε από καρδιάς. Δείτε το βίντεο με την παρουσία της στη σκηνή:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ